Öt név között vacilálunk. Bodza Annaróza Lujza Freja és Zoé Mindegyik nagyon tetszik de nem tudunk dönteni, esetleg arra gondoltunk lehetne kettő neve ebből az ötből kiválasztva. Szerintetek melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Mindegyikre van becenevünk is.
A Bodzára - Bodzus
Az Annarózára- Nina és Rozi
A Lujzára- Lujzi
A Frejára - Freja
A Zoéra- Zozi és Zoja
2023. márc. 17. 16:35
1/28 anonim válasza:
Hát ezek mind borzalmasak szerintem.
3/28 anonim válasza:
A Frejára a Freja a becenév ötletetek? Kreatív <3
4/28 A kérdező kommentje:
Igen a Frejára még nem találtunk megfelelő becenevet.
2023. márc. 17. 17:14
6/28 babyboom567 válasza:
Nem tudom milyen megfontolás miatt fontos a becenév neked, de a valóság legtöbbször felül írja az elképzelést.
7/28 anonim válasza:
Barátnőm kislánya Annaróza Bodza és Rózinak becézik.
8/28 anonim válasza:
Annaróza szerintem a legvállalhatóbb ezek közül.
10/28 anonim válasza:
Hát ezek elég különböző nevek és némelyik nagyon extra. Itt már igencsak számítana a vezetéknév is.
Illetve,hogy hány gyermeket terveztek. Mert tudom hogy minden gyerek külön egyéniség, de ha az egyiknek extra neve van a másiknak meg tök másmilyen elég furán mutat/azért a testvér közti versengést is fokozza. Pl egy Bodza meg egy Fréja.
A Lujza, Fréja, Zoja (direkt nem Zoé) hasonló stílus. Úgy tűnik ez a stílus áll hozzátok közelebb, így ezekből választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!