Öt név között vacilálunk. Bodza Annaróza Lujza Freja és Zoé Mindegyik nagyon tetszik de nem tudunk dönteni, esetleg arra gondoltunk lehetne kettő neve ebből az ötből kiválasztva. Szerintetek melyik a legjobb?
Mindegyikre van becenevünk is.
A Bodzára - Bodzus
Az Annarózára- Nina és Rozi
A Lujzára- Lujzi
A Frejára - Freja
A Zoéra- Zozi és Zoja
Annarózára a Rózi tényleg édes, valamelyik válaszoló írta :) vagy Rozíta ;) ez a legjobb név mind közül!
Nyugi úgyis összevissza becézitek majd! 🤣
Egyébkènt a Nina nem az Anna beceneve, ez egy különálló név, azt hiszem anyakönyvezhető is.
Akkor már egy Farkas Nina Bodza mindjárt vállalhatóbb! Például 😃
Kizárnám a Bodzát, az teljesen komolytalan, és a Frejat, azt nem ismeri senki, mindenhol magyarázkodni fog.
Anna Róza - így oké, összetételként nem szeretem.
Lujza - èn nem szeretem, de mostanság adjàk (ismerek is ilyen kislányt és végül is a Lujzi aranyos).
Zoé - ezt se szeretem, de ez az összes közül most a legelterjedtem.
Esetleg Lujza Zoé (de nehéz tagolni) vagy Zoé Lujza (ezt is).
Vagy Anna Zoé / Anna Lujza
Zoét Zozinak becézni borzalom, esetleg még 2 évesen, na de ovisan..és a Zoja? Hát elképesztő.
Egyértelmű, hogy a js nevek tetszenek nektek, úgyhogy aki azt írta Lujza, Freja legyen, az jól látja. Azt adnám amelyik jobban megy a vezetéknévhez, nekem a Freja méltóságteljesebb és a Lusta Lujzát nem fogjátok tudni lemosni róla, de magyaros vezetéknévvel(pl kovács) ostobán fog hangzani a Freja.
Ott mondjuk elakadtam, hogy az Annarózából hogy lesz Nina...Ennyi erővel Bodzat és Freját is lehet Ninanak becezni, de mindegy.
Párban egyik se passzol a másik mellé. Ha két nevet akarsz, ott az Annaróza.
13 vagyok. Ti magatoknál vagytok hogy lepontoztok? Nagyjából az enyém a legnormálisabb válasz. Nem azt kérte h fikázzuk a neveket hanem h válasszunk.
Nekem egyik se tetszik, de nem ez volt a kérdés. Ti bunkók
Kedves 17es válaszoló az Annarózából úgy jött a Nina becézés hogy az Anna beceneve a Nina.
Van egy ismerősöm aki Anna és Ninának becézi mindenki.
A nevekneked oldalon beírtam azt hogy Nina mert kíváncsi voltam a jelentésére és oda írták hogy a Nina az Anna becézése.
Kerdezo!
Anna a lányom. 19 éve a cilagon senki nem becezte Ninának. A Nina -felénk- egy önálló név. De nyilván úgy becezed a gyereked, ahogy akarod. 17. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!