Öt név között vacilálunk. Bodza Annaróza Lujza Freja és Zoé Mindegyik nagyon tetszik de nem tudunk dönteni, esetleg arra gondoltunk lehetne kettő neve ebből az ötből kiválasztva. Szerintetek melyik a legjobb?
Mindegyikre van becenevünk is.
A Bodzára - Bodzus
Az Annarózára- Nina és Rozi
A Lujzára- Lujzi
A Frejára - Freja
A Zoéra- Zozi és Zoja
Ezekből egyedül a Lujza az, amit el tudnék képzelni. A Zoé még elfogadható, nekem nem tetszik, de elég sokat adják az utóbbi időben. Annaróza - erőltetett név külön indok nélkül. Aki az országban először bejegyeztette, az a két nagymama keresztneve után akarta ezt adni a kislányának, ott elfogadom. Ők egyébként Rózinak becézik.
A Bodza és hasonló gyümölcsnevek nekem embergyerekre nagyon erőltetettek. A Freja pedig már olyan, mintha egy fantasyban szerepelne.
Ha mindenáron kettőt akarsz adni, akkor ezekből Lujza Zoé szerintem. Becézni meg nem muszáj minden nevet. (A Bodzus egyenesen nevetséges.)
Nekünk is azért tetszik mert a nagymamák Anna és Róza.
Ezért szeretnénk,hogy tudja a nevét a nagymamákról kapta.
Amúgy kizártuk a Freja és Bodza nevet.
Valamint tényleg nem kell minden áron becézni, a becenév majd úgyis akkor alakul ki amikor már megszületett és vele éljük a mindennapjainkat.
Találtunk még két nevet ami tetszik mind kettőnknek ez pedig a Szofi és a Zorka.
Most így állunk:
1. Annaróza
2. Lujza
3. Szofi
4. Zorka
5. Zoé
De ez még nem végleges,mert szinte minden percben változik, még gondolkodunk rajta és nézzük tovább a neveket hátha valamelyik megtetszik még.
További ötleteket is várunk , hátha nektek van olyan nevetek ami megtetszik és végül az lesz a kislányunk neve.😍😊
Megszületett a kislányunk!💖
Annaróza Zoé lett a neve és nagyon illik rá 😊
Rozinak szólítjuk és mindenki megdicséri hogy nagyon szép nevet választottunk neki.😇
"Annaróza Zoé lett a neve"
Akkor csak sikerült mindent beleszuszakolni a nevébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!