Szerintetek is csúnyák ezek a nevek? 22/l
Lány név: Kincső,Zselyke,Nikolina,Katerina,Léda,Adél,Berta,Karolina,Dalma,
Janka,Helga, Hédi,
Fiú név:Csongor,Levente,Máté,Soma,
Zoárd

Ezekből a Nikolina, Katerina, Berta és Hédi, amik abszolút nem pálya... Lánynevekből a legjobbak a Zselyke, Adél, Kincső...
Fiúk közt a Zoárd, ami nagyon idegen, többi okés...
Nekem személyszerint lánynévből még a Helka és a Hanga, ami nagyon tetszik😊 Fiúnévből pedig az Örs, Vajk, Zétény...

Levente a 100-as listan a 3. (!) leggyakoribb név. Csak szólok...
Gyönyörű név, nekem a legkedvesebb, de ne add, már épp elég van belőle! Amikor mi néztük ki, még jóóóval hátrébb volt

Mindenki mas szempontok szerint valaszt nevet. Nalunk peldaul Helga vagy Lenke lett volna a kislanyunk, ha valaha szuletett volna, de mar mindegy.
Mas meg elhanyja magat ezektol a nevektol, tokmindegy. :D Nincs olyan, ami mindenkinek tetszik.
Kisfiunk egyebkent Nándor, de Nándinak becezzuk persze. Probaltunk olyan nevet keresni, ami gyereknek is cuki, de felnottnek is jo es nem olyan gyakori, de nem is olyan ritka, hogy senki ne is hallott volna rola vagy esetleg keverje mas nevvel.

Az egyetlen, amit csúnyának mondanék, a Nikolita. Nagyon fura, és engem a nikotinra emlékeztet.
Helyette sokkal jobb a Nikolett, Nikoletta.

Fiúnévből ezek közül a Levente a legjobb.
Lányból a Katerina, Adél.
A többi nem tetszik, de van köztük vállalható.

Máté és a Levente 3. és 4. leggyakoribb fiúnév volt tavaly. Zoárd erőszakost jelent, ami szerintem nem jó "útravaló üzenet" a gyereknek, suliban szokták feladatnak adni hogy nézzenek utána. Csongor és Soma szerintem rendben van.
Lány neveket azért könnyebb választani mert sokkal több van, ebből sokkal többet használunk is. Dalma, Helga, Adél tetszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!