Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások szerint is nevetséges...

Mások szerint is nevetséges és beteges, ahogy a tudatos gyerektelenek az állataikról úgy beszélnek, mintha a gyermekeik lennének, és magukat szülőnek nevezik?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 08:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem azokkal is probléma van, akik ebben ekkora problémát látnak. Sőt, valahol számomra rosszabb (és egyáltalán nem azért, mert nincs gyerekem és a kutyám a mindenem. Mindkettőm van és a helyén kezelem őket)

De amíg az előbbi csoportnál nem érzem, hogy bántanának bárkit is, addig az utóbbiak rosszindulatúan kibeszélnek, gúnyolódnak, lenéznek másokat.

Élni és élni hagyni 😏 a fenti cselekedetek az én életszemléletembe nem férnének bele.

2022. máj. 18. 13:11
 32/105 anonim ***** válasza:
75%

Én terhes vagyok, de továbbra is úgy köszönök a macskának, hogy "itt a mama". Ha nyávog, de nem érek rá vele foglalkozni, mondom neki, hogy "Szólj apádnak, én nem tudok segíteni!" Szerintem én ezt anyámtól tanultam el, ő is mindig így beszélt az állataival, sőt, nekem is mondta ha mondjuk gyerekként cseszegettem a macskát, hogy szépen bánjak a szőrös kistestvéremmel.

Nyilván ettől függetlenül nem ugyanaz, mint egy gyerek, sem felelősségben, sem feladatokban, sem érzelmileg. Amit leírtál történet, az is durva. De ettől függetlenül engem szórakoztat, hogy így hívom, nyilván ez csak vicc. Azon is szoktunk röhögni a férjemmel, hogy "a lányunk tőled örökölte a szőrösségét meg a farok méretét, haha."

2022. máj. 18. 13:53
 33/105 anonim ***** válasza:
15%

#28 hogyan hasonlíthatod össze a macskát a lányoddal?????

Megdöbbenve olvasom a soraidat... Atyaúristen, fog még téged meglepetés érni.

Ugyanolyan felelősség?????

Feltételezem, még ovis sincs a lányod, de mondd csak, eldöntöttétek már a macska melyik oviba fog járni? Kell-e neki logopédus, fejlesztés, pszichológus?

Ha vége lesz az ovinak, az iskolaérettsége egyértelmű lesz a macskának? Melyik suliba fog járni? Az iskola után ki fog tanulni a macskával?

Szülői értekezlet? Osztálykirándulás? Családi nap? Délutáni foglalkozás? A macskának is jár a 6-11 éves oltás?

Ha végez a 8 osztállyal, hova fog továbbtanulni a macska?

2022. máj. 18. 14:24
 34/105 anonim ***** válasza:
77%
Látom sikerült szépen kiforgatnod a mondataimat, de nem baj. Én ezen is csak mosolyogni tudok. Egy kis segítség: "ugyanakkora felelősség" részemről egyenlő azzal, hogy bármit is hozzon a sors, én egy életre felelősséget vállaltam azzal, hogy gyerekem lett és bizony azzal is, hogy kisállatom. Az hogy megállapítittam,hogy most kb. azonos értelmi szinten járnak, az lehet az én kattantságom valóban, de ez legyen a legnagyobb hibám. :) Köszönöm, hogy időt szántál erre a roppant értelmes kommentre, mindenképpen szólok ha sikerült beiratnom a "macskagyerekemet" az oviba... XD (Remélem az irónia értelmezése még megy.)
2022. máj. 18. 14:48
 35/105 anonim ***** válasza:
70%
Pont annyira gáz, mint amikor az ember a gyerekét szerelmemnek hívja és szájonpuszilja🤷🏻‍♀️ (hőbörgő gyesbetegek 3...2...1....)
2022. máj. 18. 15:43
 36/105 anonim ***** válasza:
17%
:) vagy cserébe nyaljuk szajon a kutyát (hőbörgő kutyaseggnyalikázók 3..2..1)
2022. máj. 18. 17:19
 37/105 anonim válasza:
82%

Én meg pont az ilyenekről kapok hidegrázást, mint a kérdező : azért mert ő szült egy gyereket már feljebbvalónak érzi magát mindenkitől.. Az ő felelőssége az semmivel sem összehasonlitható

Gondolom tipikusan az lehetsz aki a munkahelyen sem tud másról beszélni, csak magát mártírnak beállítani a gyerek miatt...

2022. máj. 19. 07:46
 38/105 anonim ***** válasza:
19%
37-es azoktól én is kivagyok. De,azoktól is,akik majdhogynem csókolóznak az allataikkal
2022. máj. 19. 07:51
 39/105 A kérdező kommentje:
37, mivel tudod a gyermek iránti felelősséget összevetni?
2022. máj. 19. 08:14
 40/105 anonim ***** válasza:
95%
Miért kéne összevetni bármivel?
2022. máj. 19. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!