66, b+ hogy lehet összehasonlítani a gyalog iskolaba jarast a nemi eroszakkal? Az milyen pelda mar, te agyatlan???? Az egyik egy teljesen normális dolog, millióan járnak gyalog iskolaba, meg dolgozni. A másik meg egy bűncselekmény. Hogy a viharba lehetnének ezek példák?
2022. márc. 4. 14:04
72/103 Derjaderja válasza:
Egyetem alatt dolgozni nagyon hasznos, az egyetem nem egy főàllasú elfoglaltság, csak ha szüttyög az ember és nem hatékonyan tanul. 20 éves kor körül már akkor is ismerjen meg egy munkahelyi környezetet is, ha nem kell a pénz. Majd akkor elkölti valami utazásra. Az ember lelkének kell is ez már ebben a korban, ha amúgy otthon vagy szülői segítséggel él, egy akár szakmába vágó negyed vagy fèlállas.
Pl ápolokènt, mentőtisztként szoktak dolgozni az orvostanhallgatók, hasznosabb minden tantargynál. Vki meg kikapcsolodáskènt vmi tök mast csinal
2022. márc. 4. 14:08
73/103 anonim válasza:
68 nem sajnálom tőle,meg is kapja időnként.Ez alapján viszont amit kiejt a száján azt rögtön meg is kellene venni neki.Nem így működik a világ,és nincs szégyellni valóm.Nem én látom a végleteket,hanem te,mert azt hiszed,hogy azért mert 4 gyerekem van,soha nem kap még semmit,pedig nem erről volt szó,hanem arról,hogy nem egyfolytában mindent.Lehet,hogy meglepődnek,hogy mi mindenük megvan így is.Lehet hogy pl van olyan 1 gyerekes,akinek nincs a gyerekének saját tv,számítógép,meg PS,nekünk van mind a 4-nek a saját szobájában,de hetente valóban nem sütizünk cukiban.Meg lehet,hogy nincs mindenkinek saját számlán spórolt pénze,nekik az is van.De én itt befejeztem.
2022. márc. 4. 14:09
74/103 anonim válasza:
A tampon-cukraszda pelda is baromsag. Az egyik egy szükséges eszköz, a másik pedig nem az. Nem mondanám luxusnak se, de nem is szükséges az élethez.
Hogy a gyerekemtől mit sajnálok, meg mit nem, az megintcsak egy viszonylagos dolog. Pl nem kap pénzt tőlem ételre, mert neki csak a meki a megfelelő minimum 10 euróért alkalmanként, nekem pedig az bizony pemzkidobas. Vihet itthonról enni, bármit megveszek neki, amit kér, de havi 200eurot nem fogok kidobni az ablakon, hogy ő naponta vegyen 2 hamburgert, 6 csirkefalatot, egy sultkrumplit, majonézt meg kólát-és kb egy fél hamburger és 3 szál krumpli utan kívágja a kukába.
2022. márc. 4. 14:09
75/103 anonim válasza:
74 hagyjad!Nem értik meg.Nem egyenlő a tudatos költekezés,és erre nevelés azzal,hogy sajnálom tőle.
2022. márc. 4. 14:11
76/103 anonim válasza:
kiszamolo.hu - ajánlom mindenkinek!
2022. márc. 4. 14:12
77/103 anonim válasza:
Ez egy értelmetlen kérdés. Ismerek 3 gyerekes csalàdot, ahol a szülők toronymagasan az àtlag felett keresnek, meg 1 gyerekest is, akik "éldegélnek". Előbbi szülők tuti több mindent megtudnak majd később is adni a gyereküknek, mint utöbbi szülők.
Írom ezt 1 gyerekesként.
Fölösleges kívülről megideologizàlni kinek miért kell 1-2-3 gyerek.
2022. márc. 4. 14:20
78/103 anonim válasza:
Nem félünk. 3 gyermekünk van, 2 magán iskolába, 1 magán bölcsibe jár, mindenük meg van,és meg is lesz.
Más 1 gyerekkel is nyomorog.
Ja és én is szoktam sütit sütni 😋😉
2022. márc. 4. 14:23
79/103 anonim válasza:
Erről van szó 77 és 78.Csak annyira szeretik azt hinni,hogy azért mert több gyerek van azok már nyomorognak.Meg azért megszólni a másikat,mert nem létszükséglet autóval járni még ha több a gyedem is más fizetése.
2022. márc. 4. 14:39
80/103 anonim válasza:
Aki támogathatná a gyerekét de nem teszi, ugye nem várja el hogy öreg korában a gyerek gondoskodjon róla, ha ő már nem képes kijutni a wc ig? És azt se várja el hogy a gyerek fizesse az ápolót meg az öregek otthonát, mikor az elfekvő ingyen van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!