Mit tennél ha a barátnőd/feleséged (komoly több éves kapcsolat) nemi erőszak által teherbe esne és ragaszkodna hozzá, hogy megtartja? Elhagynátok ezért? Vagy támogatnátok és elvállalnátok a gyermeket?
Aki elhagyja ezért, az nem komoly kapcsolatban van...
most gondold el, nem elég, hogy megerőszakolták, kapartassa ki magát, kockáztatva, hogy soha többé nem lehet gyereke, bár én nem tudnék a gyerekre nézni, a megerőszakoló vonásait is kapná *brr*
ha engem megeroszakolnanak nem akarnek ra emlekezni de elvetetni is felnek hogy nem lesz-e kovetkezmenye az abortusznak ( pl kesobb nem lehet gyermekem stb..)
De szerintem inkabb abortusz lenne nem akarnek emlekezni arra hogy megeroszakoltak... ot is meglehet erteni... ha komoly kapcsolat akkor kitartanek mellette akarhogy is dont..
miért akarja megtartani?
csak nem bejön neki az erőszaktevő...?
Ha megeröszakolnak akkor minnél hamarabb rendörség, aztán orvos, látlelet, és ha a mocsok nem védekezett, és 72 órás tabletta...
El nem tudom képzelni azt a nöt aki egy eröszak áldozataként megtartaná a gyermekét... Férfiként nem tudom beleélni magam, mert eszembe sem jutna megtartani.
Ez valós szitu, vagy csak elméletben kérdezed?
ÉN nem hiszem, hogy meg akarnám tartani egyébként. Mivel már szültem gyereket, tudom, hogy a 9hónap és a szülés is nagyon hozzáköti a babát az anyjához- így nem tudom elképzelni, hogy akit megszülök, azt másnak adjam oda. Viszont egy erőszakból fogant babát hogy tud várni - lelkileg - az anyja.... gyülölettel, vagy milyen gondolatokkal? Ezt nem tudom elképzelni.
Szerintem ebben az esetben tényleg az a legjobb, ha nem tartja meg a babát, hiába nem tehet róla a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!