Megbocsátanál a párodnak/férjednek egy pofont?
illetve szerintetek aki egyszer meg tud ütni egy nőt az többször is meg fogja tenni? azt el kell hagyni vagy van esély a békülésre, a pofon elfelejtésére és hogy soha többet nem fog megismétlődni
tudnátok tovább bízni benne, vagy mindig bennetek volna egy kis félelem?
illetve szerintetek vannak olyan női "bűnök" (pl megcsalás vagy egyebek) amiktől egy nő kiérdemel egy pofont egy férfitól?
Nem tudnék megbocsátani.
Megcsalásra meg nem pofon a megoldás, hanem válás/beszélgetés/párterápia, stb.
Női bűnök? Akkor férfi bűnök is vannak amelyek pofont érdemelnek?
Én egyetlen egyszer sem bocsátanám meg.
Nincs az a szituáció, ami számomra elfogadhatóvá teszi.
Az a férfi, aki meg üt egy nőt nem ember. Aki egyszer megteszi, nem vagyok benne biztos hogy máskor nem fogja.
De az a kérdés...miért kaptad?
Ha megcsaltad jogos. De a verés akkor sem megoldás a problémára. Ha megcsalás áll a háttérbe akkor ezt a kapcsolatot nem hiszem kéne folytatni, mert ha minden jól ment volna, mindez nem történt volna meg.
Arra a kérdésedre a válasz, hogy megtudnék-e benne bízni én nem vagyok benne biztos. Nem ismerem a férjed nem tudom iszik-e vagy egyéb, de nektek kellene megbeszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!