Megbocsátanál a párodnak/férjednek egy pofont?
illetve szerintetek aki egyszer meg tud ütni egy nőt az többször is meg fogja tenni? azt el kell hagyni vagy van esély a békülésre, a pofon elfelejtésére és hogy soha többet nem fog megismétlődni
tudnátok tovább bízni benne, vagy mindig bennetek volna egy kis félelem?
illetve szerintetek vannak olyan női "bűnök" (pl megcsalás vagy egyebek) amiktől egy nő kiérdemel egy pofont egy férfitól?
Szerintem egyik félnek sem kellene pofozkodnia! A fene vigye el, felnőtt emberek vagyunk, ami annyit jelent, hogy testi fenyités nélkül meg kellene tudni oldani a gondokat.
Ha valaki hisztizik, sarkon fordulhat a párja, és otthagyhatja, nem kell, hogy végig hallgassa, de nem hinném, hogy egy pofon lenne a legjobb nyugtató ilyen esetekben.
Egyszer emelte rám férfi a kezét, s csak a szerencsén múlott, hogy nem ütött meg. Szakitottunk. Évek óta van párom, aki nagyon nyugodt, de még a mai napig is néha összerezzenek, amikor játékból felemeli a kezét.
30 vagyok, anyám mesélte nemrég, hogy még a születésem előtt ő kapott egy pofont apámtól. Valamit beszólt apám édesanyjára, apámnak meg elborult az agya.
Azonnal megbánta, anyám szakítani akart. Végül együtt maradtak és azóta se fordult elő ilyen.
Én is egyetlen pofont kaptam egész életemben apámtól, egy kamaszkori beszólás miatt. Amúgy nem agresszív ember, anyám se tudott más esetet említeni, én sem emlékszem agresszív megnyilvánulására, kifejezetten békés ember.
A fenti pofonok se olyanok voltak, hogy a fal adta a másikat.
Rajtam se maradt nyoma, inkább a megdöbbenésre emlékszem, anyám is azt mondta, hogy inkább meglepő volt, mint fájdalmas.
De azt gondolom, hogy ez a ritkább eset, amikor tényleg csak egyszer fordul elő és nem valaminek a kezdetét jelenti.
Igaza van az előttem szólónak!
Csak ámulok, hogy hányan megbocsájtanák. Főleg, ha jogos. WTF! Jogos? Mitől jogos? Ki dönti el mikor jogos? Először csak a megcsalásnál "jogos", utána meg már azért is, mert nincs kész a vacsora.
Én már a szóbeli agressziónál is lelépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!