Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanál a párodnak/férje...

Megbocsátanál a párodnak/férjednek egy pofont?

Figyelt kérdés

illetve szerintetek aki egyszer meg tud ütni egy nőt az többször is meg fogja tenni? azt el kell hagyni vagy van esély a békülésre, a pofon elfelejtésére és hogy soha többet nem fog megismétlődni

tudnátok tovább bízni benne, vagy mindig bennetek volna egy kis félelem?

illetve szerintetek vannak olyan női "bűnök" (pl megcsalás vagy egyebek) amiktől egy nő kiérdemel egy pofont egy férfitól?

2012. aug. 15. 23:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
42%
1x kaptam tőle. de egy isteneset,hogy földre estem,és a a fejem betörte a tv állvány tükrös ajtó részét. nem lett semmi baj csak megrepedt az üveg,szarul esett. neki mentem,kikarmoltam,és olyan belévágtam h szerintem ma is fáj neki. de megbocsájtottunk egymásnak. Nagyon csúnya dolgon vesztünk össze...:/ de minden helyre jött. és nem félek tőle,mert nem olyan,ő ilyen kis nyurga ember,és nagyon nehéz kihozni a sodrából.. érzékeny tipus. nem tudom mi volt vele akkor..
2012. aug. 15. 23:20
 12/41 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ, hogy milyen helyzetben kapnám, és mekkorát. Hogy "verésnek" venném, mert pl. elesnék tőle, vagy szó szerint a fal adná a másikat, vagy "csak" egy helyretevő pofon lenne. Olyat kaptam már. Hisztis vagyok, képes vagyok eltúlozni dolgokat, és olyankor konkrétan kiprovokálom a pofont magamnak, mert nagyon undorító dolgokat tudok néha mondani a páromnak, amiket később magam is megbánok és elszégyellem magam. Nem kaptam még tőle úgy pofont, hogy ne "érdemeltem volna meg". Persze olyankor mégjobban felháborodok, de aztán belátom, hogy idióta voltam és ahhoz, hogy befogjam a szám kellett a pofon. De ha egy apró visszaszólásért már ütne is, azt sosem bocsátanám meg, mert az teljsen más lenne.
2012. aug. 15. 23:43
 13/41 anonim ***** válasza:
55%
soha nem bocsátanám meg..egyetlen esetben nézhető el, ha véletlen volt...de ez nagyon ritka...(a gyengébbek kedvéért ilyen véletlen pl ha álmában forduláskor szájbaküld ököllel:))
2012. aug. 15. 23:51
 14/41 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem egyik félnek sem kellene pofozkodnia! A fene vigye el, felnőtt emberek vagyunk, ami annyit jelent, hogy testi fenyités nélkül meg kellene tudni oldani a gondokat.

Ha valaki hisztizik, sarkon fordulhat a párja, és otthagyhatja, nem kell, hogy végig hallgassa, de nem hinném, hogy egy pofon lenne a legjobb nyugtató ilyen esetekben.

Egyszer emelte rám férfi a kezét, s csak a szerencsén múlott, hogy nem ütött meg. Szakitottunk. Évek óta van párom, aki nagyon nyugodt, de még a mai napig is néha összerezzenek, amikor játékból felemeli a kezét.

2012. aug. 16. 00:38
 15/41 anonim ***** válasza:
53%

30 vagyok, anyám mesélte nemrég, hogy még a születésem előtt ő kapott egy pofont apámtól. Valamit beszólt apám édesanyjára, apámnak meg elborult az agya.

Azonnal megbánta, anyám szakítani akart. Végül együtt maradtak és azóta se fordult elő ilyen.

Én is egyetlen pofont kaptam egész életemben apámtól, egy kamaszkori beszólás miatt. Amúgy nem agresszív ember, anyám se tudott más esetet említeni, én sem emlékszem agresszív megnyilvánulására, kifejezetten békés ember.

A fenti pofonok se olyanok voltak, hogy a fal adta a másikat.

Rajtam se maradt nyoma, inkább a megdöbbenésre emlékszem, anyám is azt mondta, hogy inkább meglepő volt, mint fájdalmas.

De azt gondolom, hogy ez a ritkább eset, amikor tényleg csak egyszer fordul elő és nem valaminek a kezdetét jelenti.

2012. aug. 16. 06:27
 16/41 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egy pofont megbocsátanék,persze függ attól ,hogy miért kaptam,na és,hogy mekkora az a pofon.
2012. aug. 16. 07:41
 17/41 anonim ***** válasza:
40%
Ha jogosan kaptam, akkor igen. Szörnyű természetem van, néha még én is adnék egy atyait magamnak. De ha ok nélkül kapom, akkor nem.
2012. aug. 16. 13:01
 18/41 anonim válasza:
ez a helyzettől függ.a tény hogy a nők könnyedén feltudják idegesíteni a férfiakat de ha a fiún/férfin eddig jelét sem láttad az agressziónak csak pl:megcsalás után akkor valószínű hogy ez nem fog megtörténni sokszor csak ha újra megcsalják
2012. aug. 17. 12:31
 19/41 anonim ***** válasza:
73%
Hát ezért van Magyarországon ennyi családon belüli erőszak! Amiket olvastam a 80%-a a nőknek megbocsájtana. És aki azzal takarózik,hogy "de csak egyszer",az megbocsájtja a másodikat meg a sokadikat is! És nem az a lényeg,hogy fáj-e az a pofon,hanem az,hogy lelkileg taccsra vágja a nőt és rosszabb esetben az egész családot is! Az ilyen pasiknak a kezét törném el vagy egy náluk 3szor nehezebb/erősebb emberrel veretném sz@rrá csak hogy érezzék,mit élt át a párjuk! Az ilyen férfi nem férfi és senki nem tehet vagy mondhat olyat,ami bárkit is feljogosít arra,hogy megüsse a másikat,legyen az nő,gyerek,vagy akár egy férfi...
2012. okt. 19. 13:54
 20/41 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van az előttem szólónak!

Csak ámulok, hogy hányan megbocsájtanák. Főleg, ha jogos. WTF! Jogos? Mitől jogos? Ki dönti el mikor jogos? Először csak a megcsalásnál "jogos", utána meg már azért is, mert nincs kész a vacsora.

Én már a szóbeli agressziónál is lelépnék.

2012. okt. 19. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!