Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanál a párodnak/férje...

Megbocsátanál a párodnak/férjednek egy pofont?

Figyelt kérdés

illetve szerintetek aki egyszer meg tud ütni egy nőt az többször is meg fogja tenni? azt el kell hagyni vagy van esély a békülésre, a pofon elfelejtésére és hogy soha többet nem fog megismétlődni

tudnátok tovább bízni benne, vagy mindig bennetek volna egy kis félelem?

illetve szerintetek vannak olyan női "bűnök" (pl megcsalás vagy egyebek) amiktől egy nő kiérdemel egy pofont egy férfitól?

2012. aug. 15. 23:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Azok akik egyszer megbocsátják,azoknak nem tartanak pisztolyt a tarkójukhoz,mikor a választ írják.Rájöttek menet közben,hogy kiprovokálták,tanultak belőle.Szerintem ez rohadt messze van a családon belüli erőszaktól.Én nem kaptam még pofont,bár megérdemeltem volna. Én is a végletekig provokálok.Akik kaptak egy taslit korábban nem jelenti azt,hogy otthon meg vannak félemlítve,a férjük meg egy erőszakos állat.Malőr és kész.Ha megérdemelném nem problémáznék rajta sokáig,de meglepne.
2013. jan. 4. 11:10
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Ennek a kérdésnek nem kéne a nemektől függnie. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő üti meg a másikat. Egyik sem helyes. Bár az itteni nők többsége szerint csak a nőket nem szabad megütni, mert gyengébbek. Igaz a lelki sérüléseikre hivatkoznak, akkor nem mindegy ki az erősebb?

"És nem az a lényeg,hogy fáj-e az a pofon,hanem az,hogy lelkileg taccsra vágja a nőt és rosszabb esetben az egész családot is! Az ilyen pasiknak a kezét törném el vagy egy náluk 3szor nehezebb/erősebb emberrel veretném sz@rrá csak hogy érezzék,mit élt át a párjuk! "

Szóval nem fáj a pofon, de te ezért félholtra veretnéd, hogy átélje azt, amit te. Vagyis fizikailag nem éltél át semmit, lelkileg sem. Mivel nem hiszem, hogy ahányszor felemeli a kezét megvakarni a fejét, te félelmedben bebújsz az asztal alá, hogy nehogy kapj még egy meg nem érezhető pofont. Tipikus "emancipunci" megnyilvánulás.

Lényeg a lényeg, senkinek nem helyes megütni senkit és ez alól nem kivétel a női pofon sem.

2013. jan. 4. 11:43
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
És te mit csináltál h megütött ???? Biztos szövegeltél neki... És nem tetszett lehet, sőt biztos vagyok benne... ezek a mai nők úgy elvannak kényeztetve.... Egy pofonért már válnak... sztem máskor válogasd meg a szavaidat... gondolom ő tart el téged, Ő dolgozik, Te meg otthon vagy... és még neked áll feljebb... Megérdemelted...
2013. jan. 4. 13:32
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és ma már, a nők ill. a férfiak tűrőképessége a béka segge alatt van... régebben sokkal többet mennyit tűrtek egymásnak mert volt szeretet és jobban megbecsülték egymást, de most.... minden apróságért válnak...
2013. jan. 4. 13:35
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Ja és 21 éves lány vagyok :)
2013. jan. 4. 13:37
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem.Az én szememben végképp lejáratná magát.Lehet,hogy adnék neki még egy esélyt,de hogy elvesztené a bizalmam és hogy nem költöznék vele össze egy jó pár évig,az biztos.
2013. jan. 4. 14:58
 37/41 anonim ***** válasza:
Azért is durva szerintem egy férfitől egy pofon,mert fizikailag jóval erősebb és ezzel nem szabad visszaélni.Az a férfi,aki képes megütni egy nőt,nem ember,hanem egy gyáva féreg és egy másik férfit biztos,hogy nem merne megütni.Ez a fajta csak a nőket,meg a gyerekeket meri bántani,mert a saját súlycsoportjában már nem olyan nagy legény,ott el van nyomva,mert nem elég erős egyéniség ahhoz,hogy komolyan vegyék.Szerintem ez mindennek a legalja.Megvetem és utálom ezeket az emberi utánzatokat.
2013. jan. 4. 15:00
 38/41 anonim ***** válasza:
Én egyszer kaptam pofont a 12 éves házasságunk alatt.Megbocsájtottam mert valahol jogos volt(és egyikünk se volt józan,nem vagyunk alkeszek,csak buli utánn voltunk).Nem volt amúgy brutális se,mert semmi nyoma nem maradt.Szóval szerintem nem akkora targédia bizonyos körülmények között.Ennek 8 éve már,és azóta se fordult elő.
2013. jan. 4. 15:30
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs olyan körülmény. Egyik oldalról sem.
2013. jan. 4. 15:46
 40/41 anonim ***** válasza:
Egyet igen, de nem felejteném el. A másodikat már nem.
2013. jan. 4. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!