Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanál a párodnak/férje...

Megbocsátanál a párodnak/férjednek egy pofont?

Figyelt kérdés

illetve szerintetek aki egyszer meg tud ütni egy nőt az többször is meg fogja tenni? azt el kell hagyni vagy van esély a békülésre, a pofon elfelejtésére és hogy soha többet nem fog megismétlődni

tudnátok tovább bízni benne, vagy mindig bennetek volna egy kis félelem?

illetve szerintetek vannak olyan női "bűnök" (pl megcsalás vagy egyebek) amiktől egy nő kiérdemel egy pofont egy férfitól?

2012. aug. 15. 23:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%
14:49-es szívemből szóltál! Én voltam az előtted szóló! Az ilyen nők,akik megbocsájtanák azok nem találnak maguknak normális pasit,vagy nem mernek lépni és nyitni az új,jobb felé.Sajnos ez így van.Ez már nem az ókor ahol a pasiknak mindent volt szabad a nőknek meg semmit.Ha egy nő megcsalja a párját,akkor ott a pasinak inkább elgondolkodnia kéne,hogy mit csinál rosszul,nem pofozkodni! Ha egy nő hisztis,akkor meg ott kell hagyni a fenébe,nem pofozkodni. Az ilyen férfiak jellemtelen senkik!
2012. okt. 19. 18:32
 22/41 anonim ***** válasza:

Ha lenne barátnőm külön kérném hogy pofozzon:D

21/F

2012. okt. 20. 18:43
 23/41 DöGanyé válasza:
64%

Nincs bocsánat, se kegyelem, semmi, ha egy férfi megüt egy Nőt. Az amelyik megteszi, nem méltó rá, hogy Férfinek nevezzék. Az a gyengeség jele.

És igen, ha egy férfi megüti a nőt, az többször is meg fogja tenni, mert (nem tudom miért de,) büszkeséggel tölti el, hogy erősebb a nőnél.

Aki egyszer megteszi, attól el KELL lépni! Csak rosszabb lesz a helyzet! Ne akard kivárni!

2012. okt. 23. 19:33
 24/41 anonim ***** válasza:
25%

a kérdező egy pofont kérdezett, nem azt hogy agyba főbe vernek valakt!!!!! ne csináljunk már bolhából elefántot! Pasimtól még egyiktől se kaptam semmiféle pofont, de apámtól egyszer egyet igen. elszállt az agya, valami hülyeségen, én meg beszóltam neki. A pofon nem volt nagy, de meglepődtem, aztán meg kiröhögtem. Na és akkor mi van? semmi. Azóta is jó a viszonyunk, szoktunk veszekedni, de mivel nem erőszakos hapsi, sose fordult elő többet.

És akkor mi van? most örök életre haragudjak rá hülyeség miatt? ha így tennék nagyon ostoba lennék.

Azért a családon belüli erőszakot ne keverjük már azzal, ha valaki ad egy pofont egyszer mert elszállt az agya.

2012. okt. 23. 19:42
 25/41 anonim ***** válasza:
64%
24: Ó, ha viszont nekem száll el az agyam valamiért, akkor én is felpofozhatom a férjem? Vagy szerinted csak az a normális ha nőt ütnek?
2012. okt. 23. 19:52
 26/41 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, hogy aki pofozkodik, azzal érvel, hogy felidegesítette a másik. Fura módon ha egy nála erősebb ember idegesítené fel, akkor már nem lendülne meg a keze, nagyon is rendben van az önuralma.

Nem, nem bocsátanám meg.

Sőt, ha én ütnék, holott én vagyok a gyengébb, teljesen jogosnak érezném, ha ő sem bocsátaná meg.

2012. okt. 23. 21:05
 27/41 anonim ***** válasza:
35%
Az elsőt még megbocsájtottam, a másodikat már nem.
2012. okt. 23. 21:11
 28/41 anonim válasza:
56%
Szia!Szerintem az erőszak,csak erőszakot szül.És ha megüt nem is szeret igazán.Ha probléma van akkor meg kell beszélni a másikkal.Én biztosan nem tudnám elfelejteni ha megütne.Sőt félnek attól hogy megüt újra.Erre mondják hogy kutyából nem lesz szalonna.Sajnos elkeserítő,de igaz.
2012. okt. 23. 22:39
 29/41 anonim ***** válasza:
72%
Elsőt megbocsájtottam, igaz sokáig nem tudtam úgy viszonyulni hozzá, mint előtte. Másodszor vert, nem pofont adott, törésig fajult a dolog. Mai napig félek, nem tőle, mindenkitől.
2012. okt. 23. 22:44
 30/41 anonim ***** válasza:
80%
Férjem volt barátnöje részegen nekiugrott férjemnek, véresre karmolta a hátát, vállát, örjöngött. Férjem már nem tudott vele mit csinálni, bezárta az egyik szobába kb. 20 percre, hogy lehiggadjon. Erre a nö feljelentette személyi szabadság korlátozása miatt. Rendesen bírósági ügy lett belöle. Ezzel azt akarom mondani, hogy én is úgy gondolom, férfi ne üssön meg nöt, viszont vannak nök, akik ocsmány módon viselkednek, gyalázkodnak, verekednek, karmolnak, aztán ha kapnak egy pofont, akkor a férfi az agresszív állat. Ez sem helyes.
2012. okt. 24. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!