Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?
Figyelt kérdés
Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?2012. aug. 15. 15:19
1/62 anonim válasza:
Tuti akkor lenne, ha belelátnánk a fejébe. De sanszos, igen.
2/62 anonim válasza:
Vagy csak nem tudja kezelni, hogy 2 hónapja munkanélküli és depressziós?
3/62 anonim válasza:
Jarj utana...nem tiszta ugy, az biztos. Megis miert kell letussolni es tiszta ruhat huzni gepjavitashoz?
4/62 anonim válasza:
Az egyik ilyen alkalommal kövesd... jobb ötletem nincs.
5/62 anonim válasza:
Hát bármit is csinál, ez nagyon gáz.
Én leülnék vele beszélgetni, hadd tudjam már én is, mi olyan fontos mindig, hogy elmegy otthonról ha a családja hazaér...
6/62 anonim válasza:
Lehet,hogy megcsal...,de üljetek le és beszéljétek meg,hogy ha nincs munkája mégis hova megy el annyiszor,meg szerszámok nélkül,aztán meg egyszer ha elmegy,menj utána valahogy és nézd meg,hogy hova megy,vagy ami már kicsit durvább,hogy diktafont teszel olyan helyre amit nem vesz észre,és utána kiveszed meghallgatod,de nem tudom,hogy ez most,hogy jutott eszembe:)
7/62 anonim válasza:
Pc javitáshoz nem kell semmi az esetek döntő többségében, csavarhúzó pedig minden lakásban van. Ha komolyabb a javitás akkor majd hazaviszi és otthon ellenörzi.
Szóval ez ne legyen kiindulópont hogy nem visz magával semmit.
8/62 anonim válasza:
valami van,sumákol..deritsd ki..33F
9/62 anonim válasza:
Én utánamennék párszor hogy megnézzem hova megy, mit csinál. Ahogy ide leírtad, ez minden csak nem egy jó kapcsolat. Egyáltalán miért nem beszéltek róla?
10/62 anonim válasza:
Szerintem is sánta. Én sem tudnék jobbat, minthogy egyszer követném, és kiderülne, hogy oda megy-e, ahova mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!