Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd a férjednek, hogy...

Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?

Figyelt kérdés
Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?

2012. aug. 15. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
66%

Nem olvastam végig a válaszokat, de:

Lehet, hogy be van fordulva, hogy szégenli magát előtted, amiért nincs munkája.Gondolom, ha egész nap a tv-előtt előtt fetreng, akkor igenis ráfér egy tud, meg egy tiszta ruha,mielőtt elmegy valakihez.

Nálunk hasonló szitu volt, a férjem balesetet szenvedett a munkahelyén, ott összedőlt a világ.Gyűlölt dolgozni menni, alig szólt hozzám, szex ohne.Egyik napról a másikra felmondott, pedig második babát vártam.Igaz ő csak egy hétig volt munkanélküli, de kibírhatatlan volt.Be is képzeltem magamnak én is a megycsaládt is, és minden rosszat.

Aztán talált egy munkát, azóta is ott dolgozik, a kapcsolatunk jobb,mint valaha.

Ha hozzámentél,az nyílván nem véletlen volt, ha ő elvett téged úgyszintén.Gondolj bele milyen leht egy családfőnek, munkanélküliért sorba állni?Hagyd rá, vagy legyél vele kedvesebb,tudom,hogy nehéz, de ha szereted akkor most tarts ki mellette!Segíts neki munkát keresni.A lényeg, hogy nem kell szellemeket látni!!!!!

2012. aug. 15. 16:14
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Külön kassza, "testi kapcsolat" minimális. - Ez nem nevezhető házasságnak legfeljebb baráti együttélésnek.

Itt nem két hónapja vannak problémák.

Ha most ezt nem írod le, akkor neked fel sem tünik, hogy ez évek óta nem normális kapcsolat?

Ment volna tovább minden?

2012. aug. 15. 16:19
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy tény, hogy szülés óta kissé szarul nézek ki, de a gyerek és a házimunka mellet semmire sincs időm. Ha tornáznék, akkor nem lenne vasalt ing, vagy főtt étel. "

Én ezt el is hiszem, de akkor is NAGYON lelombozó tud lenni, én azt javasolnám, hogy tépj ki valahonnan egy 10-15 percet ,intenzív mozgásra, ha ennyi meg van, hidd el találsz majd többet is =) ( győzd le a lustaságodat, persze ha fontos, hogy újra vonzó legyél számára ! )

2012. aug. 15. 16:20
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, a lustaságot úgy értettem, hogy elkezdeni a tornát és napi szinten csinálni .
2012. aug. 15. 16:25
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van mégis jut idő magamra is,ez nem lehet indok. bár az igaz,h ha a férjem rám sem nézne hónapokig,valszeg jobban érdekelne engem is a főtt étel mint a fodrász..
2012. aug. 15. 16:29
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem megbántásból, de nem lehet, hogy csak azért nem akar szexet, mert egyszerűen nem tetszik neki az a formád, amit szülés után mutatsz?

A "kifogásaira". Én tegnap elindultam délután 2-kor, hazaértem este 7 körül és semmit se tudtam elintézni. Az egyik dolgomat elintéztem, de csúszott, így már hiába mentem el a boltba, zárva volt. Átmentem a másikba, az is. Szóval ez nem feltétlenül mese.

Továbbra is azt mondom, hogy lehet, hogy csak magába van fordulva. Nem kell rögtön elítélni bizonyíték nélkül.

Az ártatlanság vélelme...

Kövesd, járj utána, kérdezz rá [ez lenne a legjobb, legtisztább].

2012. aug. 15. 16:42
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez már egy régóta megromlott kapcsolat. Ez azzal, hogy kiderül, hogy megcsal, nem lesz megoldva. Itt már nagyon rég elkezdődtek a problémák, ha 1,5 évig egyfolytában nem volt szex.

Én megértem a külsőddel történteket és, meg hogy nincs rá időd, fontosabb teendőid vannak stb. Csak tudni kell, hogy egy férfinél sajnos az is belejátszik a nőiséged megítélésébe, hogy mennyire vagy vonzó. Tehát ha nőileg nem vagy vonzó, akkor mint nő "kiesel" a férfi számára, és maradsz háztartási robot neki. És mivel egy férfinek elsősorban nőre van szüksége, ezt máshol fogja keresni.

Valószínű egyébként, hogy megcsal, de ebben a helyzetben nem az a legfontosabb, hanem hogy eleve egy rossz kapcsolatotok van, ezt a kapcsolatot kellene megoldani. Mert egy ilyen kapcsolat mellett egy férfi így is-úgy is keresni fogja a nőt, akin kiélheti a férfiúi igényeit- és az sokkal erősebb inger, mint a családdal állatkertbe menni.

2012. aug. 15. 16:45
 38/62 anonim ***** válasza:
90%

Néha én is unom már itthon saját magam.Melőtt hazajön a férjem,néha még egy laza kis sminekt is feldobok, és mondjuk melegítőm helyett felveszek egy farmert, meg egy pólót.Már akkor is meg szokott dícsérni, hú,de csinos vagy ma!nekem is ösztönzés, neki is.Gyerekeket leültetem építőzni/gyurmázni,addíg befestem a hajam, vagy míg alszanak, szomszéd néni átlibben, addíg elfutok fodrászhoz.És nem árt néha nem szakadt pólóba aludni mellette, hanem felvenni egy szép kis hálóinget,molettebb anyukák is szépek,kívánatosak, HA adnak magukra.

Egy férfit ösztönözni kell,hogy akarja a szexet.Egy szakadt macinadrágos,lisztes pólós, olajszagú anyuka nem példa.Persze én sem pipiskedek itthon egész nap a tükör előtt,de ahogy a nagyöregek mondják: egy férfit csak jó szexxel, és finom étellel lehet megtartani.

Ahogy már írtam, maga alatt van, szégyenlli,hogy nincs munkája.Segíts neki túljutni ezen.

2012. aug. 15. 16:48
 39/62 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek a Hölggyel előttem, aki nem szaladgál otthon lisztes pólóban :) Szóval jól csinálni és elrontani is: két ember kell hozzá! Valószínűleg kiábrándult, mert soraidból ítélve elhanyagolod magad. Tudod, mindenkinek arra van ideje, amire akajra, hogy legyen! Szóval szedd össze magad Kedves Kérdező, menj el fodrászhoz, vegyél új cuccot és hódítsd meg újra! Mint már előbb is írtam, szerintem nem feltétlenül csal meg, csak maga alatt van a munkája miatt. Állj most mellette, ne bántsd, ne kételkedj és támogasd Őt, mindemellett csinálj magadból újra NŐT!!! Meglátod, észre fogja venni magától is, változni fog! Jussak eszedbe! Üdv.: Teca
2012. aug. 15. 17:18
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
Az az egyike legárulkodóbb jel, ha nincs szex. Amögött mindig van valami. Nem csak megcsalás, de lehet depresszió, már nem szeret stb. Másképp nem fogod megtudni, csak ha őszintén tudtok egymással beszélni. Nem kell faggatni, de tartozik neked a feleségének annyival, hogy elmondja mi a baja. Én arra (is) tippelek, hogy eltávolodott tőled, ezt mutatja, hogy nem nagyon akar együtt lenni veletek, elmegy, ha hazaérsz, az állatkertben máshová ül, ne lássák, hogy veletek van. Valami vaj van a füle mögött, az biztos.
2012. aug. 15. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!