Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?
Kettesben hétvége? Kizárt. A 1,5 gyereket hova tegyem? Mindkettőnk apja halott és mindkettőnk anyja szereti a piát. Én meg egy részeges emberre nem bízom a gyerekemet. A testvéreink felelőtlenek, a szomszédokkal meg nem marad a gyerek. Szívás!
Valaki kérdezte, hogy a férjem szexis-e. Hááát... kopaszodik, pocakos és akkora a köröm a lábujján, hogy azzal már kapálni is lehetne :D Nem igazán szexis, de ha valakinek van pénze, meg jó kocsija, az elég egy plázacicának. Lehet, hogy nincs nője, csak én képzelődök, bár gyanús. Fél órája kérdeztem, hogy ma este tartunk-e szexnapot, de azt mondta, hogy kizárt, úgyhogy beültem ide gépezni. Eddig segítettem palackozni a borait, hogy ne egyedül csinálja, de amint végeztünk, bevonult a szobájába. Így jártam :(
"kopaszodik, pocakos és akkora a köröm a lábujján, hogy azzal már kapálni is lehetne :D"
"Fél órája kérdeztem, hogy ma este tartunk-e szexnapot, de azt mondta, hogy kizárt"
Ilyen szinten elutasítani egy feleség szexuális közeledését, iszonyú gáz! És ráadásul szärul is néz ki? Kérdező, lehet hogy te sem vagy a legjobb formában, de a férjednél biztos vonzóbb vagy...
A zsigerből jövő reakcióm az, hogy hagyd a picsäba a férjedet, aki nőszámba se vesz, állandóan járkál otthonról, akinek minden fontosabb nálad, és megdugni se tud rendesen, meg ilyen szärul néz ki.
Mondd meg neki, hogy így, hogy mindent elutasít és ezzel megaláz mint feleséget nem mehet tovább a kapcsolatotok. Vagy változtasson a hozzáállásán és kezeljen NŐKÉNT ÉS FELESÉGKÉNT, vagy menjen a picsäba, te pedig kezdesz új életet, és keresel egy normális férfit, aki értékel téged. NEM KÖTELESSÉGED EGY BOLDOGTALAN HÁZASSÁGBAN ROBOTGÉPKÉNT MEGÖREGEDNI.
164 cm / 76 kg
Narancsbőrös comb, szoptatástól megereszkedett mell :(
ja, és a császármetszés felett a hasam kicsit lógós maradt. Nincs pénzem, hogy felvarrassam a mellemet, meg a hasamat, a narancsbőr meg állítólag "nem gyógyítható".
2 hete közölte, hogy el szeretne menni a kutyájával kiállításra. Aztán megjegyezte mellékesen, hogy 2 napos lesz a buli, valahol messze, pár száz kilométerre tőlünk. Kérdezte, hogy elengedem-e. Én mondtam neki, hogy felnőtt ember, nem tilthatok meg neki semmit és nem is fogok. Ahogy érzi...ha akar menjen. Örült neki. Aztán később mondtam, hogy én is elmegyek vele, meg a kislányunk is, hogy ne utazzon egyedül, meg legalább mi is kirándulunk egy kicsit.
Csalódottságot láttam az arcán. Egy óra múlva mérgesen mondta, hogy úgy döntött mégsem megy. Kérdeztem, hogy miattunk? Azért, mert mi is megyünk? Azt felelte, hogy azért nem megy, mert sokba kerül a szállás, a nevezési díj és az üzemanyag. Mint kiderült a szállás 3200 Ft/fő (hűűű, de sok! a gyereknek nem is kell fizetni, mert utazóágyban alszik). Nem szóltam én semmit, nem veszekedtünk, csináltuk tovább a dolgunkat a kertben. Én este ezt elpanaszoltam e-mailben a barátnőmnek. Megírtam, hogy gyanakszok. (tudom, hogy néha beleolvas a férjem a leveleimbe) Másnap - gondolom miután elolvasta a levelemet - felhívott, hogy mégis megy a kiállításra és foglaltat 2 ágyas szobát, hogy mi is mehessünk. Mostanában nem mászkál el sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!