Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd a férjednek, hogy...

Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?

Figyelt kérdés
Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?

2012. aug. 15. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Már bocs, de kész röhej, hogy a férjed 2 napra szeretne elmenni kikapcsolódni EGYEDÜL, ezt te meg is engeded neki, majd közlöd, hogy te is meg a gyerek is vele mentek. Hát én is csalódott lettem volna. Ő férj és apa a nap 24 órájában a hét minden napján. Nagyritkán szüksége volna neki is ezt a szerepet "otthon hagyni". Gondolom te is szeretnél olykor kikapcsolódni, elmenni barátnőzni, nem gondolni se a gyerekre, se a férjedre. Ettől még ő nem rossz férj és nem csal meg, csak te egyszerűen ráerőlteted magadat is és a gyereket is. Megfojtod. Hagyjál már neki levegőt és hagyjad már, hogy legyenek külön programjai! Meg fog téged gyűlölni és ettől lehet, hogy már most sincs messze. Ha ő engedélyt kér, hogy elmehessen vhová, akkor te hagyjad őt békén és ne akaszd magatokat a nyakába. Jézusom. Csoda, hogy még veletek van...
2012. szept. 30. 10:12
 62/62 A kérdező kommentje:

Egész jó volt a kirándulás. A gyerek nagyon jól érezte magát a sok kutya között.

El szokott menni nélkülem elég sokszor. Nem hiszem, hogy megfojtom. Eddig 1-2 havonta ment kutyázni egész napra. Hajnalban indult és késő este jött haza. Ezen kívül Hetente 1-2 alkalommal mindig találkozott a kutyás barátaival. Ment tejfakasztó buliba, osztálytalálkozóra. Én vagyok az, aki egész nap itthon ülök már 2 éve. Én vagyok az, aki nem mozdulhat ki itthonról, max a boltig megyek el, vagy a piacra.

2012. okt. 1. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!