Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?
Na jó, elkezdek tornázni. Gyakorit mellőzöm, helyette majd mozgok. Meg persze egyszer megpróbálom megnézni hova is járkál. És egy fodrász is rám férne.
Köszi mindenkinek!
2012. aug. 15. 17:25
42/62 anonim válasza:
Ez már jó jel ha "lisztes pólósként" magadra ismersz, mert akkor nem vagy reménytelen!:) Kapd össze magad, irány a fodrász, körmös stb. Ha menteni akarod a házasságodat, akkor dobj be mindent, hidd el: MEGÉRI! Én nagyon drukkolok Neked:):)
2012. aug. 15. 17:28
43/62 anonim válasza:
Tényleg gyanús a férjed.Benned viszont jó,hogy felismerted azt,hogy változtatnod kell.Legyél csinosabb,nem csak a vékonyaké a világ-mondom én,aki éppen talán 50 kg meg van.Kicsit tornázol,...meg mikor otthon van,akkor őt is vedd észre,mert lehet csak a gyerekekkel törődsz és ez is zavarhatja.Viszont írtad,hogy volt olyan 1,5 évig semmi szex,az már nagyon durva:(Mennyi idős a gyermeketek?
2012. aug. 15. 17:32
44/62 anonim válasza:
van az a 20 perces Rubint Réka baromság. na, arra csak van időd. vagy egy 45 perces Norbi duci tréning.
kicsit rittyentsd ki magad, elég valami sportosan elegáns ruci, egy kis hajformázás, laza smink. ne hagyd el magad!
ne csak a férjednek, saját magadnak is tetszened kell. :)
2012. aug. 15. 17:39
45/62 anonim válasza:
A férjed egyébként olyan szexis, mint amilyennek neked kellene lenni?
20 perc torna semmire nem elég. 20 perc UTÁN kezdődik a zsírégetés.
2012. aug. 15. 17:54
46/62 anonim válasza:
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nekem nagyon szimpatikus vagy kérdező.Szerintem te egy tök jó fej anyuka lehetsz,de legyél tök csinos nő is!Kapd össze magad egy kis tornával,tatarozással (fodrász,pici smink,mackómentes ruhák),fogyózhatsz is ha gondolod,de legtöbbször elég a változatos és egészséges étrend is.Nagyon drukkolok neked!
2012. aug. 15. 18:16
47/62 anonim válasza:
Rittyentsd ki magad de keress mást,vagy legalabb is legy nyitott,ez a pasi mar regtol megcsal téged...
2012. aug. 15. 21:24
48/62 anonim válasza:
"Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet."
Annyira egyértelmű :D
2012. aug. 15. 21:25
49/62 anonim válasza:
Olyan furcsa az egész. Még a rejtélyes munkaügyek nélkül is furcsa. Szerintem ez esetben nézz bele a telefonjába, emailjeibe, tegyél meg amit tudsz hogy kiderítsd mi van. Ez a bizonytalanság a legrosszabb. Nem tudtok kettesben programokat csinálni? Wellness hétvége, Balaton, stb? Lehet hogy ott megnyílna és kifaggathatnád.
L21
2012. aug. 15. 22:19
50/62 anonim válasza:
vedd a kezedbe a dolgot h legalább te megtegyél mindent. Valakinek el kell kezdenie nyitni a másik felé legyél ez te.
moss hajat, egyél vmi normális ruhát és kezdj el mozogni. Mosolyogj, figyelj rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!