Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha kiderülne,...

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a férjednek van egy gyereke, az előző kapcsolatából, amiről ő sem tudott?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 08:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kiborulnék első blikkre. Tiszta fejjel átgondolva azonban, hát ő se tudott róla, ergo nem hazudott. Ha valóban szeretem, akkor ezután is szeretném.
2012. júl. 16. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ilyenkor bármit is tenni a helyzet elfogadásán kívül?
2012. júl. 16. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom neki sem jobb mit nekem szóval leülnék vele és megpróbálnám megbeszélni a további "teendőket".....
 4/12 A kérdező kommentje:
Finomítsunk: a közös gyerek két éves, a másik(fiú) öt. A nagyobbik gyermek anyja úgy néz ki, beteg. Testvére, rokona nincs.
 5/12 detti1234 válasza:
100%
Én is tuti kibuknék első blikkre. aztán belegondolva ő is ugyanígy kibukhatott. Beszéljétek meg/át. Én ebben látom a megoldást.
2012. júl. 16. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tények:nem tudott róla és övé a gyerek, az anya beteg, valakinek nevelni kell

Szóval felnevelném.

Másodjára akkor akadnék ki, ha párom nem így döntene.

2012. júl. 16. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
alap hogy "befogadnám" sőt ha kell mindkettő....hisz testvérek és segítségre van szükségük....
2012. júl. 16. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer nem tudott róla, akkor nem hazudott neked, szóval nem lehetsz rá mérges. Mivel az anyja beteg, így amint szükséges magamhoz venném a férjem első gyermekét. Addig pedig segíteném az anyját ahol tudom, és jó kapcsolatot alakítanék ki közben a fiúval is. Hisz így ha eljön az idő, hogy velünk kell élnie mindenkinek könyebb lesz. Na és persze ezt szorgalmaznám a férjemnél is, hogy ő is ismerje meg, barátkozzanak össze. Bár szerintem ezt nagyon mondani se kéne neki, hisz a fia nem tehet semmiről.
2012. júl. 16. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akadnék ki, hisz nem hazudott nekem. Őt ugyanúgy megviseli, mint engem, nem lenne jó, ha még én is cseszegetném. Befogadnám, és felnevelném, bárki gyerekét tudnám sajátomként szeretni, ha én nevelem fel.
2012. júl. 16. 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kibuknék, ahogy a párom is.. Nem tudott róla, nem hazudott nekem, nincs min vitázni igazából. Kezdeti sokk után meg leülnénk és megbeszélnénk a dolgot. Ha meg beteg a nő és úgy néz ki, hogy a gyerek nevelését át kell majd venni, akkor biztosan magunkhoz venném.
2012. júl. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!