Férfiak mi lenne ha kiderülne, hogy a kiszemelt nő műmellekkel rendelkezik? Vagy esetleg a barátnőtök, feleségetek kitalálná, hogy megcsináltatja?
:( ez olyan furcsa, élőben még nem találkoztam ilyennel
persze olyannal igen akik ledeszkázták a kicsi mellekkel rendelkezőeket
olyan volt mint egy szobor?? ezt nem értem, milyen egy szobor?
köszi a válaszokat
23 éves vagyok, a család női tagjainak mind kicsik a mellei
amúgy vékony vagyok, nem az a csont és bőr kategória, vékony derék, kerek fenék
felül meg nagyon kicsi mell...
a rendszeres házasélet se segített eddig, ezek után se fog
Én is hasonló cipőben járok, szeretném megcsináltatni de a férjem ellenzi. És igazából belegondolva, megéri a kockázat? Ha a párunk így is szeret és tetszik neki a kicsi mellünk, miért kockáztassuk az egészségünket? Ez egy komoly műtét, bár sokan úgy állítják be hogy nem az, persze, hiszen ők keresnek belőle pénzt...
Nagyon át kell ám gondolni. Az olyan férfinak, aki lefikázza a kis melledet, miért akarnál tetszeni? Gondolj arra, hogy így legalább van eszközöd kiszúrni a selejtjét! Akinek csak a külső fontos! Mert rendes férfit nem fog érdekelni a kicsi melled :)
Hát figyelj én nem ez alapján ítelem meg a csajokat nekem egyenrangú akármilyen mellei vannak de ez a te döntésed ha nagyon zavar és szeretnél nagyobat akkor logikus a válasz.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!