Elhinnéd a férjednek, hogy nincs köztük semmi?
Figyelt kérdés
Hétvégén a férjem az újonnan vásárolt házunkat volt festeni, én a gyerekekkel itthon maradtam. Egy kolléganője kiment hozzá pár óra hosszat segíteni. Ketten voltak csak a házban. Mit gondolnátok?2011. aug. 14. 16:32
1/35 anonim válasza:
Azt, hogy jófej a kolléganő, venni kéne neki egy doboz bonbont.
2/35 anonim válasza:
Azt, hogy rendes a kolleganö, hogy segit - ennyire azért meg kellene biznod a férjedben. (Ugyanis attól, hogy egy férfi meg egy nö egy lakásban/házban van, még nem jelenti azt, szexelnek. Ha NEKED ez egyértélmü, akkor VELED igen nagy baj van.)
3/35 anonim válasza:
Kedves első válaszoló! Ha poén volt jót röhögtem, ha komoly akkor nagyon fiatal v naiv vagy.
5/35 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Nekünk is van olyan női ismerösünk, akivel bármikor kettesben merném hagyni a párom. Viszont van olyan is, akinél azért idegeskednék.
Mennyire ismered azt a nőt? Milyennek találod? Szóval igen, ez sokmindentől függ.
6/35 anonim válasza:
annyira nem lehet paraszt hogy a még el sem készült házban dugja a csajt!
de ha már most parázol valami nem okés.
most tessék csábosnak lenni
7/35 anonim válasza:
A férjed szólt neked, hogy menni fog a nő?
Vagy utólag tudtad meg?
8/35 anonim válasza:
Ha nem viselkedett furcsán utána akkor nem hinném hogy lett volna valami.
De ehhez ismerni kéne a kolléganőt is, meg a férjeddel való kapcsolatodat is. Minden rendben van?
9/35 anonim válasza:
Honnan tudod hogy volt volt a nő? Ha a férjed mondta el akkor lehet hogy tényleg csak segíteni ment.Amúgy ismered a nőd?Régóta jóban van a férjeddel? Én is rosszra gondolnék de sajnos most én pont abban a fázisban vagyok,hogy nem bízok a férjemben.....azért akadnak ilyen segítőkész nők,ne ijedj meg rögtön!
10/35 anonim válasza:
Elhinném, ha megcsalt volna, meg se tudtad volna, hogy ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!