Elhinnéd a férjednek, hogy nincs köztük semmi?
Azért mert ketten voltak...
Ha történt volna valami szerinted bevallotta volna, hogy ott volt segíteni?
Én alapból bízom a páromban szóval senkire nem vagyok féltékeny. Azokon a nőkön, akik kelletik magukat a páromnak röhögnöm kell, úgy csinálják...
Én bárkivel kettesben merem hagyni a páromat, bízom benne.
2 évig laktam 4 sráccal (egyik évben is kettővel, másik évben is 2 vel) egyik sem d.gott meg:D nem is tevődött fel. Még csak nem is csókolóztunk. Az hogy két ember egy házban van még nem jelenti azt h d.gnak...:-S
Őszintén?!
Bennem ott lenne az a zöldszemű szörny...
1. Mit keresett ott az a nő?
2.Talán ő is festett?
3. Vagy takarított a férjed után??
4. Egy olyan lakásban amihez neki semmi köze???
5. Nincs más dolga a nőnek hétvégén minthogy a férfi munkatársának segítsen festeni????
Igazából te ismered a férjed, és azt a nőt.
De én így ismeretlenül azért azt tanácsolom hogy nézz jól a körmükre, és legközelebb inkább te menj neki segíteni. Ne engedd hogy megismétlődjön. Tudod, az ördög nem alszik!
Párom belenézett a kérdésbe és ő azt mondta, - szó szerint -, hogy ez nagyon sz@r szöveg. Szerinte volt ott valami. Azt mondja, szerinte egyértelmű, hogy a nő nem festegetni ment oda....
Mondanám, hogy ez nem az én véleményem, csak gondoltam leírom, mit szól ehhez egy férfi.
Ha az én férjem lenne elhinném.
Te férjedet nem ismerem de ha eddig soha nem adott okot arra hogy féltékenykedj akkor szerintem nem bünös.
Most komolyan már miért ne segithetne egy koleganő?ha kolega lenne akkor más a felállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!