Ha a barátnőd mondaná elhinnéd?
elsőnek is miért nem a hapsinak mondat, hogy tudod amit tudsz?!
Hülyeséget követtél el, nem kellett volna elmondanod, te nem tudhatod, hogy kettejük között mi van, milyen a kapcsolat, hogy miért is lépet félre valójában.
És az ilyen jót akaró barátnők csak rosszat csinálnak azzal ha bele avatkoznak más magánéletébe.
Ismét egy nagyon értelmes és minden kötözködéstől mentes válasz FromOz-tól...
Kérdezőnek: mindig így van. Azon csattan az ostor, aki felvilágosít. Szerintem maradj távol tőlük kicsit, a barátnő úgyis rájön előbb-utóbb, hogy igazad volt.
Lepontozhattok, de én örültem volna anno, ha egy barátnőm szól, hogy félrekefél az exem.. sőt.. egy másik akkor még barátnőnek hitt csaj nem lefekszik a pasimmal, hanem szól, hogy dobjam ki a fenébe...
Amúgy ha egy tényleg régi és jó barátnőm szól, akkor ha azonnal nem is tudom elhinni, azért elgondolkodok rajta, és elkezdem figyelni a jeleket.. (bár amikor volt erre példa, magamtól is feltűntek dolgok)
Ha csak ismerős-barátnő szólna, azt talán kétkedve fogadnám, de akkor sem kezdeném el rögtön szidni.. Már csak azért is, mert ha netán ő a hunyó, akkor is "engedd közel a barátaidat magadhoz, az ellenségeidet még közelebb".. :)
Majd ha kiderül,még a barátnőd fog kergetni,hogy bocsássad meg a hülyeségét.. többet te nehogy felkeresd a barátnődet.
Elhinném,igen.Aztán bebizonyosodnék róla magamtól is.
Én elhinném. Anno az exem az exbarátnőjével csalt meg, mikor a lány elmondta, elhittem, és jól is tettem, mert nem hazudott.
Csak higgyen már az ember a saját barátnőinek akkor, ha ennyire nem bízik benned miért vagytok barátnők?! Elhiszem, hogy nagyon szereti a férjét, de....minek hazudozna ilyesmiről egy barátnő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!