Milyen a Te legjobb barátod/barátnőd?
Létezik olyan barátság, ami örökké tart?
Mi a legszebb, legviccesebb, legsírósabb élményetek együtt?
Milyen volt a legjobb, legvadabb vagy éppen legrosszabb buli, amin részt vettetek?
Ha tönkremehet egy jó barátság akkor miért?
1.Létezik.:D
2.Mikor unalmunkban kitaláltuk,hogy beakarnánk törni lovaskocsival(!!) a takarékszövetkezetbe.Persze aztán nem törtünk be.
3.A legjobb buli..:DD nekünk a mozi volt együtt a legjobb bulixD
4.Sok veszekedés miatt,vagy egyéb problémák miatt-tehát az egyik elszegényedik,a másik lenézi..vagy az iskolázottság..stb.Rengeteg dolog miatt tönkremehet egy barátság,de a problémákat tudni kell orvosolni-ez az örök barátság titka:a megbocsájtás.
Néha azt érzem hogy a legjobb barátnőm kihasznál.. viszont néha elhiszem azt hogy ez a barátság örökké tart majd..
Mi a legszebb, legviccesebb, legsírósabb élményetek együtt?
Az majdnem minden nap van, van hogy szerelmi dráma, van hogy ásznélkül nevetünk..
Milyen volt a legjobb, legvadabb vagy éppen legrosszabb buli, amin részt vettetek?
Nem buli mivel még nem bulizunk, de mikor a barátnőm felesett a buszra és fél busz gyerekekből ált, és azon röhögött minden gyerek hogy kuszott a buszon :-D
Ha tönkremehet egy jó barátság akkor miért?
Igen ment már tönkre barátság, azért mert átjátszott, kibeszélt, nem tudtam benne bízni
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:19
mármint ez vagyok én
Nekem több jó barátnőm is van, de egy legjobb. Már 8 éve vagyunk barátnők, már 4 éve más országban élünk, mégis, mikor találkozunk, olyan mint régen. Mindketten végigéltünk egymás mellett szörnyű szakításokat, segítettük egymást. Mikor az exem bepróbélkozott nála az eléggé kockára tette a barátságunkat, de nem ingatta meg. Nagyon sok vicces és szép emlékünk van, sok lenne, hogy leírjam. Egyszer egy vad buliban, az asztalon táncoltunk, ő megbillent és magávalhúzott, ráesett a székekre én meg rá. Nagyon beütötte a hátát, de akkor nem is érezte, partiztunk tovább. Reggel láttuk, hogy úgy néz ki, mint akit agyonvertek. Az anyja megkérdezte, hogy ki verte meg KORBÁCCSAL:)))
Húú, elöntöttek az emlékek, megyek is, felhívom, remélem nem alszik még:)
23/L
Nem tudnám megmondani, ki a legjobb barátnőm, többen is vetekedhetnek a címért.
Egyiküket egy évben egyszer látom csak, mert külföldön él, mégis ugyanolyan közel érzem magamhoz, nem szakított el a távolság. Ezért úgy gondolom, hogy igen, van olyan barátság, ami mindent legyőz.
Vele a legszebb és legviccesebb élményünk a megismerkedésünk volt, amikor mentünk egy koncertre és nem akartak beengedni, mert elfogytak a jegyek (a müpában volt). Akik kinn rekedtünk, vagy ötvenen, fellázadtunk és addig dumáltunk, amíg végül beengedtek :)
Bulizni nem jártunk, egyszer volt olyan, hogy söröztünk a Deák téren, és kitalálta, hogy vágjam le a haját. Megtettem, sok sör után, körömollóval, hát az durva lett :D
Tönkre mitől mehet egy barátság... talán ha a felek már nem tudják tolerálni a másik dolgait.
azt hittem, létezik, aztán 7 év után elmúlt... egyetemi éveink elején lettünk barátnők, utána még 2 évig tartott, mára teljesen kihűlt, talán már nem érzek semmit, s szerintem ő sem.
Legszebb? - minden pillanat, amit együtt töltöttünk, csodálatos volt, de tudomásul vettem, hogy eddig kellett tartania. Szép volt, de elmúlt - senki nem tudja őt pótolni, nem is szeretném, ha valaki betöltené az elvesztése által keletkezett űrt.
Az én legjobb barátom meleg! :D Szerintem pont ezért tökéletes.
Szerintem létezik örök barátság.
Legsírósabb nincs. Sose vesztünk össze. Legviccesebb amikor találtunk egy youtube videót, és nem volt benne semmi különösebben nagyon vicces, de sírtunk a röhögéstől, hasgörcsösen. Legszebb az az, hogy bármit el merünk mondani egymásnak, hasonlóan gondolkozunk szinte mindenről, és semmiért sem ítéljük el a másikat, maximálisan megbízom benne, számomra mindennél és mindenkinél fontosabb. Bármikor számíthatok rá, bármiben, egyszerűen immmmádoooom! A legjobb barátom.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!