Van legjobb barátod/barátnőd? Hogy hívják? Téged hogy hívnak? Hiszel a fiú-lány barátságban?
Van. titok-titok
nem tudom, én még nem tapasztaltam, de azt se, hogy egy fiú-lány barátság amire azt hittem az nem az volt.Szóval nincs trapasztalatom.
14L
De szerintem van, mert mért ne lenne
/előző/
Van, kettő is.
Fiú lány barátság általában nincs, az egyik mindig többet akar, de ha ez a fél ezt kezelni é kordában tartani képes, akkor lehet egy nagyszerű baráti kapcsolat belőle.
Jó kérdés, van egy nagyon jó barátnőm, aki régi sulimban a legjobb volt, de azóta keveset találkozunk, emellett van egy baráti társaságom, akikkel nagyon jóban vagyunk, de onnan legjobbat nem mindig tudnék választani.
Hiszek, van 2 fiú barátom, nagyon jól el tudunk beszélgetni, röhögni, és egyikünk sem érez többet a másik iránt.
Van legjobb barátom, aki egyébként fiú. Szóval ebből adódóan hiszek a fiú lány barátságban. :)
17/L
Igen! -, -, Igen!
Azt mondanám, h utána van. Általában.
De vmelyik fél mindig vonzódik a másik iránt!! Ez viszont 99,9%!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!