Van legjobb barátod/barátnőd? Hogy hívják? Téged hogy hívnak? Hiszel a fiú-lány barátságban?
Van, 3 :) Neveket nem mondok.
Hiszek.
14/L
'Van legjobb barátod/barátnőd?' -> Nincs, csak haverjaim vannak, fiúk és lányok vegyesen.
'Hogy hívják?' -> Nem akarok személyi jogokat sérteni.:D
'Téged hogy hívnak?' -> Ha nem gond, ez sem tenném publikussá, mivel (1) volt már gondom ebből és (2) amúgy sem lenne jó, ha felismerne valami ismerős.
'Hiszel a fiú-lány barátságban?' -> Igen, hiszek, és szerintem nem is olyan ritka, mint ahogy azt sokan gondolják.
Van immáron 15 éve:).
Reninek hívják, engem meg Rékának, pólyás kórom óta ismerem(már anyukáink is legjobb bnők voltak).
Remélem még sokáig jobban leszünk.
És nem akarok megfeledkezni még 3 barátnőmről akik szintén fontosak számomra.
Igazából nem tudnék jó választ adni, de ettől függetlenül én nem nagyon hiszek benne.
16/L
Van fiú-lány barátság, csak az egyik előbb-utóbb többet akar.Eddig az összes fiú barátom szerelmes volt belém. Az egyikkel 4 évig jártam, aztán szintén egy jó barátommal összejöttünk, ma már 10 éves házasok vagyunk, három gyerekünk van.
30/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!