Van legjobb barátod/barátnőd? Hogy hívják? Téged hogy hívnak? Hiszel a fiú-lány barátságban?
Szia!
Nekem három nagyon jó barátnőm van,régóta ismerem őket.
És hogy őszinte legyek nem nagyon hiszek a fiú-lány barátságban mert eddig csak negatív élményeim vannak ezzel kapcsolatban(eddig két nagyon jó fiú barátom volt de sajnos egyik esetben sem működött jól a dolog mert kiderült,hogy igazából több voltam nekik mint barát. )
16/L
Kedves utolsó!
Előbb utóbb magad is belátod, hogy a fiu-lány barátság az igazi. Majd ha kicsit idősebb leszel, és elér a szerelem.
"amúgy egy barátja lehet 1 embernek a többi csak haver"
Ez talán törvényszerű ? Valaki ballábbal kelt fel ...
BARÁTOK-nak azokat nevezem akikell olyan jóban vagyok mintha testvérek lennénk. Igen van is egy legjobbbarátnőm. A többiekell is ilyen a kapcsolatom, őket sajna később ismertem meg. Voltak olyan "barátaim" akik mindig becsaptak, kétszínűek voltak/vannak. A HAVEROK azok akikell beszélünk általános témákról stb...
Én hiszek a fiú-lány barátságban :)
Ez az ballábbalfelkelt
Szinte testvérem igen jól írtad
EGY BARÁT NEM VER ÁT!
Ezért van 1
ha meg később ismerted meg ,hogy lehetett a barátod?
Ellentmondassz saját magadnak...
Fiú vok és a legjobb barim is fiu
volt egy nagyon jó lány haverom("barát"nem az mert csak 1 van)amíg tudtam ,hogy van valakije sosem néztem rá mint nőre (1 évig)mikor megtudtam ,hogy szakítottak utána szerettem volna tőle valamit ,amúgy mindig többet akar az egyik mint a másik ,max nem mondja el,ki!
Van, és ritka mint a fehér holló. Gábor - Kriszti.
Nyilván lehet szexuális töltete egy egészséges baráti kapcsolatnak is, az impulzust persze mindenki otthon vezeti le/be :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!