Mit szólnál hozzá, hogyha a legjobb barátnőd hiányozna egy ideig a suliból, majd mikor találkoztok az iskolában azt mondaná, hogy begyógyszerezte magát?
Figyelt kérdés
ÉS ez a barátnő semmilyen jelet (vagy ha igen nem vettétek észre) nem adott, hogy valami nincs rendben.2011. szept. 27. 20:38
1/11 anonim válasza:
Mérges lennék, hogy nem tart érdemesnek arra, hogy elmondja a gondjait hogy megpróbálhassak segíteni.
2/11 A kérdező kommentje:
És cserben hagynád? Vagy számíthatna rád, még ezek után is?
2011. szept. 27. 21:39
3/11 anonim válasza:
Dehogy hagynám cserben, amíg még nem jött rendbe lelkileg teljesen addig támogatom. De csak ha látom rajta hogy akarja. (mert belül azért sértődött maradnék.. de ez csak az én hülyeségem)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a te hül*eséged, én is ilyen vagyok.
2011. szept. 29. 15:56
5/11 anonim válasza:
egy bnőm mesélte, h mikor anyja gimis volt, a padtársa pdaadott neki egy cetlit, h begyógyszerezte magát, mindjárt meghal. ő meg tökre megijedt. aztán szólt meg minden. de durva iylen helyzetben lenni. órán főleg.
6/11 A kérdező kommentje:
De hogyha valaki begyógyszerezi magát akkor kába lesz nem?
2011. okt. 3. 15:16
7/11 anonim válasza:
ha rengeteget veszel be, halált okoz. józsef attila gyerekként bevett 60 aszpirint öngyilkossági kísérletből...
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy halált okoz. De volt olyan aki bevett egy csomót, és olyan volt mint hogyha beteg lett volna, egy vagy két hétig állandóan feküdt, és mondta is a csaj, hogy az az egy-két hét teljesen kiesett neki.. Mondjuk bizonyára ő nem vett be sokat.. Bár nem tudom mi volt.
2011. okt. 4. 14:22
9/11 anonim válasza:
hát biztos függ az erősségtől is, meg a márkától, hogy egyáltalán mi az, meg a mennyiségtől. meg az egészségtől is, mármint ha oylankor veszel be valamit, amikor téynleg szükséged van rá, az első 1-2 szem még hasznos is.
10/11 anonim válasza:
mondjuk az az egy-két szem azért nem számít, senki en csinálja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!