Nem is tudom melyik keresztnév lenne legjobb, a lentiek közül melyiket javasolnátok?
2011. okt. 26. 21:07
1/26 anonim válasza:
Az Ármándóóóót, az Alpárt meg a Pikacsut. a nintendót kifelejtettem. te gondolom viccből tetted a ki kérdést, én vicceset válaszoltam.
2/26 A kérdező kommentje:
Mondanám hogy viccből, de már inkább dühből..
2011. okt. 26. 21:15
4/26 anonim válasza:
igen!anyakönyveztesd a F@sz vagyok nevet, az jól állna!
5/26 anonim válasza:
Szia!
Mi a vezetéknév? Mert akkor jobban tudnék segíteni. Ha nem szeretnéd ide kiírni akkor küld el privátban, ha neked is megfelel. :)
6/26 anonim válasza:
Ezek szerint nem tudtok dűlőre jutni... Egyértelműen nem derül ki a kérdésből, hogy lány, illetve fiú nevet kerestek-e, de a saját "kedvenceim" esetleg fel tudom sorolni, hátha tetszik valamelyik. :)
Lány: Panna, Anna, Anikó, Boróka, Villő
Fiú: Marcell, Márton, Benedek, Levente, Attila, Zoltán
7/26 anonim válasza:
Zebulon és az Özséb kivételesen jól cseng.De ha ezek nem akk maradhat az Ond:D
8/26 anonim válasza:
Látom érkezik a "lassan kapcsolok" tábor :)
10/26 anonim válasza:
kérünk vezetéknevet,illetve, hogy fiú vagy lány-e? :)
én kedvenceim:
lány: Dóra, Kata, Sophie (utolsó: anyakönyvezhető :) )
fiú: Leó, Marcell, Bence
Remélem, segítettem. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!