Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szerintetek?...

Ez nagyon gáz szerintetek? Legjobb barátnőm szerint igen.16/L

Figyelt kérdés
Apukámmal néha szoktunk szórakozni azzal ,hogy ketten elkezdünk rágni egy ropit két oldalról addig míg össze nem ér a szánk.
2011. okt. 26. 16:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Fúj :S
2011. okt. 26. 16:07
 2/25 anonim válasza:
20%
Teljesen normális!
2011. okt. 26. 16:07
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Elég érdekes mindenesetre. Szerintem nem normális, ilyet a szerelmesek szoktak csinálni.
2011. okt. 26. 16:08
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Igen, az. Ilyent szerelmesek csinálnak.
 5/25 anonim ***** válasza:
38%
Nincs ilyen, hogy valami objektíve "gáz". Barátnődnek nem tetszik. Szerintem aranyos. Más szerint fúj. Vélemények vannak. Nem gond, ha különböznek.
 6/25 A kérdező kommentje:

"Szerintem aranyos"

szerintem is. :)

2011. okt. 26. 16:12
 7/25 anonim ***** válasza:
84%
Mivel 16 éves vagy ez már a "fúj" kategória:(
2011. okt. 26. 16:26
 8/25 anonim ***** válasza:
72%

Nézd kinél milyen a kapcsolat a szülőkkel. Én pl. 23 éves vagyok, ha úgy vagyunk vásárolni, hogy a szüleimmel, apámmal is megnézetem a fenekemen a nadrágot, sőt még a melltartót is volt hogy megmutattam már neki, hogy jó-e mert én nem tudtam eldönteni, hogy kicsi-e vagy sem.

Ha úgy van, hogy sokan vagyunk, és nincs helyem ő meg ül, a mai napig is van olyan, hogy leülök a térdére.

Én így nőttem fel, nem éreztem úgy sosem, hogy na most kicsit idősebb vagyok, fúj most már apukám egy biztos aberrált állat lehet és nem csinálok olyanokat mint több mint 10 éven át mindig.

Nyilván nem jön be ha ülök a budin, vagy fürdök, de ugyanúgy anyám sem. Nem vagyok se vak, se hülye, nem néz rám úgy és nem fogdos, nem is tette sose.

Lehet másnak ez furcsa, de nekem az lenne furcsa, ha nem állhatnék így hozzá a saját apámhoz.

Viszont mások meg mások, szerintem ezt nem kell nagy dobra verni, én se teszem, mert akkor jön egyből, hogy pfujj meg úristen, és a végén még odajutnék, hogy szögetütnének a fejemben ezek a gondolatok, pedig marhára nem vágyok rá, hogy a normális és jó viszonyunkat megfertőzze az, hogy mások kitalálják, hogy ez gusztustalan.

2011. okt. 26. 16:27
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
16:27 es vagyok. Nyilván addig érvényes ez, amíg neked sincs semmi bajod vele. Ha te aranyosnak tartod, nem az jut eszedbe, hogy juj úristen milyen már ez, akkor neked az és kész. Másnak meg nem. lehet másnak teljesen más az apja. Sótornőmet például állandóan fogdosta, ha részeg volt. Valahogy megértem, hogy neki undorító lenne, amiket én csinálok otthon, hogy pl. bugyiban, meg atlétában mászkálok. De ettől még nehogy már én legyek a nem normális, mikor neki van hülye apja.
2011. okt. 26. 16:30
 10/25 anonim ***** válasza:
35%
Ez de édes. :)
2011. okt. 26. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!