Ez nagyon gáz szerintetek? Legjobb barátnőm szerint igen.16/L
"Szerintem aranyos"
szerintem is. :)
Nézd kinél milyen a kapcsolat a szülőkkel. Én pl. 23 éves vagyok, ha úgy vagyunk vásárolni, hogy a szüleimmel, apámmal is megnézetem a fenekemen a nadrágot, sőt még a melltartót is volt hogy megmutattam már neki, hogy jó-e mert én nem tudtam eldönteni, hogy kicsi-e vagy sem.
Ha úgy van, hogy sokan vagyunk, és nincs helyem ő meg ül, a mai napig is van olyan, hogy leülök a térdére.
Én így nőttem fel, nem éreztem úgy sosem, hogy na most kicsit idősebb vagyok, fúj most már apukám egy biztos aberrált állat lehet és nem csinálok olyanokat mint több mint 10 éven át mindig.
Nyilván nem jön be ha ülök a budin, vagy fürdök, de ugyanúgy anyám sem. Nem vagyok se vak, se hülye, nem néz rám úgy és nem fogdos, nem is tette sose.
Lehet másnak ez furcsa, de nekem az lenne furcsa, ha nem állhatnék így hozzá a saját apámhoz.
Viszont mások meg mások, szerintem ezt nem kell nagy dobra verni, én se teszem, mert akkor jön egyből, hogy pfujj meg úristen, és a végén még odajutnék, hogy szögetütnének a fejemben ezek a gondolatok, pedig marhára nem vágyok rá, hogy a normális és jó viszonyunkat megfertőzze az, hogy mások kitalálják, hogy ez gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!