Milyen ajándék lenne a legjobb anyukámnak? Szoktak fülbevalóba gravírozni?
Vagy esetleg ez őrült ötlet? Anyukámnak egy maradandó és viszonylag értékesebb ajándékot szeretnék adni. Ékszerre gondoltam, azok közül pedig a fülbevalókat szereti igazán, abból is a lógósat, fülönfüggőt, nem az olyat, ami a fülcimpába simul (én meg az ellentéte vagyok, pont a simulósat szeretem). Viszonyt azért, hogy személyessé tegyem, gravíroztatni is szeretnék az ajándékába örök emlékül. Na de fülbevalóba hogy? Még a medálra gondoltam lánccal, de azt nem hordaná annyit, mint a fülbevalót, ismerem. Vagy akkor milyen maradandó, tartós, és személyes ajándéka lehetne szerintetek?
Köszi az ötleteket előre is!
Hát hacsak nem valami nagy és nehéz darab, szerintem nem igazán lehet gravírozni. Inkább vegyél egy csinosabb darabot, ami illik hozzá (ha a tányér-féle nem), úgyis te fogsz eszébe jutni róla gravírozás nélkül is. Bár ki tudja, lehet van olyan ötvös, aki vállalja, sokat nem veszítesz, ha megkérdezed. :D
Esetleg csinálj memlé kártyát a dobozkába, csomagold be szépen, foglalkozz vele, attól még egyedibb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!