Mi volt a legszebb/legjobb születésnapi ajándék amit valaha kaptál? Ki adta neked? Miért örültél neki annyira?
Az amikor elköltözhettem, és vettem egy lovat, és a barátommal lefeküdtem...
14 Csajcee
A 20. születésnapomon igazán megismerhettem a páromat, elvitt kocsikázni, mondanom sem kell, gyönyörű helyen kötöttünk ki, éppen esett a hó, lényeg a lényeg, tökéletes volt. Semmi kézzel fogható, sosem szerettem az ajándékokat, de ez nagyon bejött. Azért örültem neki, mert egy olyan embertől kaptam akibe akkor és ott bele is szerethettem.
21/N
A 18. szülinapomon egy nagy vödör fehér és lila orgona és pünkösdirózsa, Anyuék lejárták érte a fél falut, akkora csokor, mint egy malomkerék. :)
De igazából egy karácsonyi ajándék volt a legemlékezetesebb: a gitárom. :) Soha nem sírtam még örömömben ajándék miatt, de ezen az estén nem lehetett leállítani. :)
19/l
talán a laptopom, apukám, és mert akkor már régóta akartam egyet:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!