Ez nagyon gáz szerintetek? Legjobb barátnőm szerint igen.16/L
Figyelt kérdés
Apukámmal néha szoktunk szórakozni azzal ,hogy ketten elkezdünk rágni egy ropit két oldalról addig míg össze nem ér a szánk.2011. okt. 26. 16:05
11/25 anonim válasza:
Jaj de fel tudnak háborodni egyes válaszolók, mintha kb. szexeltek volna! Annyira szánalmasak vagytok!
12/25 anonim válasza:
de vicces h lepontozzátok:)
nincs ezzel baj, annak gáz akinek gáz lenne ha apukája ilyet csinálna:)
13/25 anonim válasza:
5 éves korig normális. De inkább 4.
14/25 bánomisén válasza:
Vannak családok, ahol természetes, hogy a gyerekek szájrapuszit adnak a szüleiknek. Vannak, ahol nem. Ahány ház, annyi szokás.
Azért majd a leendő barátoddal is egyetek ropit ám... ;-)
15/25 anonim válasza:
Nem mondom, hogy gáz, mindenkinek más a kapcsolata a szüleivel, mindenhol más fér bele. Nekem ilyenek már nem.
(14 évesen viszont megszokott volt, hogy a legjobb barátnőmmel szájrapuszival köszöntünk egymásnak. Így lassan 10 év távlatában már ezt sem tartom éppen normálisnak:-D)
16/25 anonim válasza:
Bármennyi gondolkozok rajta, ha látnék egy lányt, aki egy idősebb pasi szájára ad puszit, csak arra tudnék gondolni, hogy a csaja. Ha megtudnám, hogy ez az apja volt, azt hiszem a gyomrom kifordulna.
18/25 anonim válasza:
Nem tartom betegesnek. Sőt. Nagyon jó hogy ilyen a kapcsolatod az apukáddal.
19/25 anonim válasza:
Ha a férjem ilyet csinálna a lányunkkal, lenyomnék egy karton ropit a torkán, és elgondolkoznék azon, hogy hol rontottam el... De, ha ez nálatok normális...
20/25 anonim válasza:
Mondjuk én a szájra puszitól is rosszul vagyok (szülőtől gyereknek), van, ahol meg az a normális. Ha ezt csináljátok évek óta és más furcsasága nincs apukádnak, akkor ez van, így kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!