Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok, mi lenne a...

Mit javasolnátok, mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni tőletek.kb 5kg felesleget szedtem fel magamra amitől sajnos nemtudok megszabadulni.jelenleg külföldön tartózkodom, és annyi dolgom van hogy feküdjek egész nap :$ Nagyon nehezen tudom magam rávenni hogy kimenjek futni, ugyanis még új a környezet, mindenki idegen körülöttem és ezért nemmertem még nekivágni.elkeztem a dinnyediétát de 2 nap után elegem lett, és jobban átgondolva rájöttem hogy ezek a diéták nemsokat érnek hiszen lehet hogy 2-3kg lemegy de a diéta után vissza is jön, ezért szeretném sportolással elérni a -5kg de mivel az elmúlt 1hónapba szinte semmit nem csináltam a szervezetm legyengült és érzem magamon hogy gyenge vagyok nehezen tudok nekivágni a dolgoknak.nemtudom miből mennyit kéne csinálnom, mennyit kéne futnom naponta ahhoz hogy visszanyerjem a régi formám(és itt nemcsak a kg-ra gondolok) esetleg tornáznom..Az étkezésre odafigyelnék, bár én nemszámolgatom a kalóriákat, csupán eszek ami jólesik, de nemviszemtúlzásba. Ha van valakinek valami javaslata, kérem ossza meg velem, de csak ha nem bántó szándékú mert arra nemvagyok kíváncsi;)köszi: 20/L
2011. júl. 19. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem mersz kint futni? Pedig idegenek között szerintem jobb, úgysem ismernek fel, ha olyan országban vagy, ahol kb mindenki fut, akkor hajrá, DE fő a fokozatosság. Futás előtt melegíts be! Az első alkalomkor kb csak 10 percet csinálj, nehogy másnap lábra se tudj állni :) És minden nap 5 perccel növeld!

Most én 40 percnél tartok és már rég lement az az öt kiló :D de úgy, hogy formásodtam :D

Persze megfelelő étrend mellet, ami csökkentett szénhidrát tartalmú.

De ha gondolod leírom én mit szoktam enni ;)

-reggeli (a legfontosabb!) : teljes kiőrlésű kenyér sonkával paradicsommal ( 3 szeletnél többet ne egyél) + valami gyümölcs + natúr joghurt

- tízórai : gyümölcs (pl 1 db alma, egy marék szilva)

-ebéd: fehér hús (csirke, hal) + párolt zöldség(répa) esetleg barna rizs

-uzsonna: az ebédből egy kevés

-vacsora: natúr joghurt, saláta(zöldsaláta, hagyma, álmajonéz, burgonya, reszelt répa), később egy pohár tej

6 óra után ne egyél

igyál 2-3 liter vizet

Ezeket az ételeket sem szabad túlzásba vinni ;)

168cm vagyok és 48 kg :D

2011. júl. 19. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az (első) étrend nem rossz, de a 48 kg kimondottan beteges.

Kérdező! KEZDD EL, ez a titka az egésznek. Bántás nélkül. Nehéz nekiállni - elhiszem, de mindenkinek nehéz. Ha futni nem mersz, biztosan van a közelben pl. uszoda. Vagy aerobic óra.

1 hónap alatt egy egészséges szervezet nem puhul el, nem kell attól félned, hogy gyenge vagy. Ha mégis így érzed, akkor az pont azért van, mert a tested mozgás után sóvárog.

2011. júl. 19. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is annyi vagyok, mint az első - kórosan sovány kat. Hízni próbálok.

Futni menj csak ki nyugodtan, ha új helyen vagy, még jobb, hisz nem ismernek fel. :)

2011. júl. 19. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Külföldön vagy és egész nap fekszel. Akkor cseréljünk, én napi 6 km-t gyalogolok.
2011. júl. 19. 14:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) úgy gondolom sokat segít ha mások bíztatnak és pozitívan állnak hozzád, úgyhogy nekikezdek a futásnak:) amugy alacsony termetű vagyok tehát 154cm és jelenleg 55kg. az 50en mégiscsak jobblenne ugygondolom:)

az úszással és edzőtermekkel az a bajom hogy mint már mondtam külföldön vagyok és nemigazán tudom a nyelvet, így hát félek elmenni egy edzőterembe hiszen a személyi edző bármit is mondana nemtudnám:S bár lehet tényleg csak egy kis bátorság kéne..rá se ismerek magamra :) nemilyen voltam én...

2011. júl. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!