Mi a legjobb méregtelenítő megoldás? Teák, vagy miket használnak?
Szeretnék fogyózni, de úgy hallottam, érdemes előtte méregteleníteni.
Tudtok erről vmit bővebben?
Igen. Van veséd meg májad, azok intézik a dolgot.
Ha más zseniális ötleteket is kapsz, kérdezd meg a háziorvosodat, ugyanazt fogja mondani, mint én.
Először azt olvastam, hogy féregtelenítő megoldás és már akartam is írni a fokhagymást. :)))
Ja, am annyi a lényeg, hogy ne egyél annyi mérgeset, hogy addig ki tudjon a szervezetedből ürülni ami méreg benne van, szal ne kapjon mindig utánpótlást.
Citromfűtea, vagy csalántea, vagy borsmentea és sok víz.
És nézz utána egy alkatodhoz illő étrendnek, ugye figyelembe kell venni, mire lehetsz allergiás, stb.
Citromfűtea az tényleg jó, de van salaktalanító teakeverék is, nem tudom mit kel kikészülni, kedves előző, ezek is gyógynövények, mint a csipkebogyó.
Tarts minden héten egy ilyen napot, amikor csak ezt iszod pár csészével és sok vizet.
Amikor ehgyomorra reggel gyogyteat iszol vagy friss zoldseglet,
ugy nem lesz szukseged meregtelenitesre!
A csalanteanak van vertisztisztito hatasa, a mezeizsulonak vizhajto hatasa pl. a csipkebogyo es bodza teat is fogyaszthatod napkozben, mivel nagy a C vit.tartalma.
egeszsegesen elj, ne fogyasz tartositott elelmiszert, es legyen meg a rendszeres mozgas.
Tehat nem a villamossal mesz 2 magallot, hanem setalsz es
"sietve" teszed" ezt pl.!
A kal.-at ne szamold, mivel fejfajast fogsz Tole kapni,
tanulj meg egeszsegesen elni!
11:58
ott a pont!
Pár éve voltam egy boncoláson, adott volt a 30 éves nő...de a szervei olyanok voltak, mintha 50 éves alkoholistát boncoltak volna!
És ő nem volt az. Egyszerűen a sok felgyülemlett méreganyagot nem tudta, hogyan "definiálni" szervezete.
A tüdeje, mintha egész életében bagózott volna-holott nem cigarettázott.
Ennyi. ebben a világban kell méregtelenítés:(
11:13-as. Az ilyen válaszok miatt nem mernek kérdezni az emberek! Tiszteletben kéne tartanod, h másokat mi érdekel, mire kíváncsiak és normálisan válaszolni!!!
Amúgy köszi a válaszokat! A citrom fű jól hangzik és sok benne a vitamin is :) Azt kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!