Mi a legjobb megoldás a kilók ellen? Naon szívesen leadnék még egy párat!
Már egy másik kérdésre beírtam, de bemásolom ide is, mert szerintem nagyon tuti módszer, nekem bevált (51 kg vagyok)
Van néhány étel, aminek a megemésztése több kalóriát vesz el a szervezetből, mint amennyit tartalmaz. Magyarul fogyaszt. Ilyenek pl:
Zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom
Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye
Pl egy 5 kalóriás zeller megemésztése 150 kalóriát éget el a szervezetben. Ezeket nyersen gyakorlatilag bármikor eheted, amikor csak éhes vagy!
Sok sikert!
Szerintem a világon egyetlen megoldás létezik, és ez nem más, mint a lúgosítás. Lúgosítani kell a szervezetünk az egészségünk és az ideális alkatunk érdekében!
A kilókat nem a zsírok okozzák, ugyanis azok mentik meg az életünket, hiszen elraktározzák a méreganyagokat, és ezáltal távol tartják szerveinktől.
Ha érdekel, írj privit, szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!