Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal a távolság miatt szakítottunk, már nagyon rég óta szeretem, és ő is engem, és rossz hogy emiatt vége kell legyen. Szerintetek is a szakítás a legjobb megoldás?
szerintem nem, ha te is szereted ot, és o is szeret téged, akkor nem kell szakítani
a kapcsolatot tartsátok és látogassátok egymást
Én nem tudnék szakítani azzal, akivel régóta együtt vagyok, és ráadásul régóta szeretem is :S
Ha szeretem, akkor a Földet is megmozgatom, hogy vele legyek.
Szerintem nem kell feladni. Amikor 16 voltam, a barátnőm meg 15, eltiltották tőlem a szülei, vidéken is laktak. De átvészeltük, megoldottuk a dolgot. Sokszor a természet lágy ölén, rengeteg éjjeli titkos piknik. Volt, hogy belógtam hozzájuk éjjel és hajnalra leesett az első hó, necces volt elseperni a lábnyomokat. De a szerelemért fiatalon bármit meg kell tenni! Idővel összeköltöztünk, majd hazaköltözött (nem tudtam biztosítani mindent, amit a szüleitől megkapott, pl.: anyagi dolgok), 21 voltam amikor szétmentünk.
Hány km-re laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!