Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd a férjednek, hogy...

Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?

Figyelt kérdés
Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?

2012. aug. 15. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a hihető mesék? Egyet vagy 2-őt mondj légy szíves!
2012. aug. 15. 15:40
 12/62 anonim ***** válasza:
84%
Pc javitásdhoz ha csavarhuzó nem is kell,de azért pár cd nem árt...
2012. aug. 15. 15:41
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
CD-ket sem vitt magával? Vagy egyáltalán milyen gépet kell javítania? Milyen ürügyei vannak?
2012. aug. 15. 15:41
 14/62 anonim ***** válasza:
30%

"Szex akkor van, ha rámászok. " :) :)

Ezen nagyon jót nevettem. :) És még mondják azt, hogy a férfiak mindig csak "azt" akarják.

Amúgy ha szoftverrel kapcsolatos dolgokat csinál akkor ahoz nem kell szerszám.

Most férfiúi szolidaritásból mondahatnám azt, hogy "ártatlan", de szerintem 90% , hogy megcsalt vagy arra készül. Eddig jól csinálta a dolgokat, de előbb - utóbb idővel lebukhat.

Nézz utána, hogy nem -e társkeresőzik.

Ha megcsalna úgy sem vennéd észre, mert a nőket könnyű ilyen szempontból megvezetni. :)

Amúgy mennyi az a kevés "testi kapcsolat" mondjuk havonta?

Nem lehet, hogy egy kicsit elhanyagoltad magad, vagy felszedtél pár kilót?

2012. aug. 15. 15:43
 15/62 anonim ***** válasza:
87%

Ott az ember telepitő cd-je, annál jobb nem kell.

Egyébként nagyon egyszerü: van pénze vagya nincs? Mert ha van feltételezem nem a fáról szedi.

2012. aug. 15. 15:43
 16/62 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg egyáltalán nem biztos, hogy megcsalja. Egyszerűen szégyenli a helyzetet, szégyenli magát, hogy nem tudja a családját eltartani, nem talál munkát, hasznavehetetlennek érzi magát, magába fordul, depressziós lehet és inkább menekül előletek azért, hogy amíg együtt vagytok ne kerüljön szóba a munkanélkülisége és bizony a szexre is rányomja a bélyegét, ha valaki lelkibeteg. Remélem Nekem lesz igazam, mindenesetre ülj le Vele beszélgetni, de ne kérdőre vonni, szerintem. Drukkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgaitok. Üdv.: Teca
2012. aug. 15. 15:45
 17/62 anonim ***** válasza:
89%
valami bibi biztos van a kapcsolatotokban, különben nem lenne ilyen közönbös veled/veletek szemben. Mióta ilyen? biztos volt valami pont, akár egészen apró amikor elkezdett változni a viselkedése. ezen gondolkoztál már? és mai a legfontosabb: te mit érzel: megcsal?
2012. aug. 15. 15:47
 18/62 yuda ***** válasza:
79%

Bocsi, hogy megjegyzem, de ez annyira tipikus...

Olvasom a hozzászólásokat és többségük azonnal farkast kiált. Annyira tipikus rosszindulatú magyar szokás. Igazuk lehet a külföldieknek, mert tényleg minden fej beteg.

Valaki helyesen írta, csavarhúzó legtöbb háztartásban van, azt nem kell vinni és letusolni sem valami ördögtől való dolog nyáron, napközben, vagy ruhaváltásnál.

Hihetetlen ez a sok spekuláció... biztos az ilyenek előre megoldják a rejtélyt a bűnügyi filmek első perceiben :D

Férjed feltehetőleg rosszul van magától, hogy átmeneti sikertelenség kátyújába esett és a veled való beszélgetések emiatt kellemetlenek számára, mert erre emlékeztetik.

Ha dolgozni fog, helyre áll az értékrendje.

Azt kívánom, hamarosan így legyen!

2012. aug. 15. 15:47
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozni megy, nyilván pénzt is kap érte. Látsz te ebből valamit? Mert tuti, hogy csak úgy, szerelemből nem dolgozik.
2012. aug. 15. 15:48
 20/62 anonim ***** válasza:
83%
Előttem szólóval értek egyet. Nem kell rögtön a megcsalásra gondolni, de ha nem tud semmi anyagit felmutatni a munkáiból, akkor azért az már gyanús.
2012. aug. 15. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!