Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?
"Nem kell rögtön a megcsalásra gondolni, de ha nem tud semmi anyagit felmutatni a munkáiból, akkor azért az már gyanús."
És ha baráti szívességből csinálja, csak, hogy ne kelljen 0-24 otthon lennie és egy kicsit kimozdulhasson?
Biztosan keres munkát is. Vagy nem. :)
Hihető mese, hogy miért volt távol órákig:
" be kellett mennem alkatrészt venni, és azt egyből be is építettem a gépbe, utána még elmentem a kertészeti áruházba, de amit venni akartam elfogyott, elmentem a permetszert is megvenni, de addigra éppen bezárt a bolt..."
" elmentem a haveromhoz, de éppen sok munkája volt és meg kellett várni, amíg végez..."
Pénz kérdés:
Külön kassza van. A rezsit ő fizeti, a kaját és a gyerek dolgait felesben fizetjük. Amíg volt munkája rengeteget keresett, a számláján sok pénz van, de azt nem tudom mennyi. Mielőtt megkérdeznétek, azért van külön kassza, mert ő hajlamos megvenni olyasmit is, amit én nem engednék, én meg olyasmit, amit ő nem engedne.
Nekem nem tetszik, mikor 400.000 Ft-ot költ tv-re meg állványra, ő meg dünnyögött, hogy minek veszek a húgomnak ruhát (2000 Ft volt), mikor van neki anyja, vegyen az. Ezzel nincs is baj, mert így legalább nem veszünk össze a pénz miatt.
Ja, és a szex:
Ha rámászok, akkor 2 hetente, ha nem akkor 2-3 havonta. De volt olyan is, amikor kimaradt 1,5 év.
1,5 ÉV !!!!
Amúgy tény, hogy szülés óta kissé szarul nézek ki, de a gyerek és a házimunka mellet semmire sincs időm. Ha tornáznék, akkor nem lenne vasalt ing, vagy főtt étel.
hány gyerek van? bocs de a torna max fél óra,meg a piperészkedés is..
szóval egyikőtök se törődik a másikkal. akkor mit vártok? otthon várja egy lestrapált feleség,munkája nincs,szexhez nincs kedve,neked meg tele a cipőd.. és láthatóan évelk óta gond van. ha meg is csalk az a folyamat vége,nem tudom itt már lehet-e/érdemes-e tenni valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!