Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd a férjednek, hogy...

Elhinnéd a férjednek, hogy csak dolgozni megy?

Figyelt kérdés
Nincs munkája 2 hónapja. Azóta állandóan mennie kell valahova. Számítógépeket szokott javítani. Ma is mondta, hogy elmegy egy ismerőséhez, mert elromlott az egyik gépe. Indulás előtt letusolt, tiszta ruhába bújt és semmit sem vitt magával, még egy kis csavarhúzót sem, amivel szétszedhetné a gépet. Ha elmegyek itthonról a gyerekkel, akkor néha arra jövök haza, hogy tv-t néz, vagy gépezik és amint észreveszi, hogy megérkeztünk elhúz itthonról valamilyen ürüggyel. Tegnap kijött velünk az állatkertbe, de sokszor előttünk ment 5 méterrel, vagy leült a padra háttal nekünk, vagy telefonálgatott, mintha nem is együtt lennénk. Szex akkor van, ha rámászok. Ő 36 éves, én 33 vagyok. Néha megkérdezem, hova megy, de mindig kitalál valami hihető mesét, én meg nem akarok erőszakos lenni, vagy túlságosan sárkány, mert akkor csak még jobban eltávolodik tőlem. Tuti megcsal ugye?

2012. aug. 15. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
88%

"Nem kell rögtön a megcsalásra gondolni, de ha nem tud semmi anyagit felmutatni a munkáiból, akkor azért az már gyanús."

És ha baráti szívességből csinálja, csak, hogy ne kelljen 0-24 otthon lennie és egy kicsit kimozdulhasson?

Biztosan keres munkát is. Vagy nem. :)

2012. aug. 15. 15:57
 22/62 anonim ***** válasza:
85%
Hát a szgép javitás lehet egy ujratelepítés is,ahhol meg csak le kell ülni a gép elé,nem szétszedni....egy gép ritkán romlik el ugy hogy szét kelljen szedni,inkább szoftveresen...
2012. aug. 15. 15:59
 23/62 A kérdező kommentje:

Hihető mese, hogy miért volt távol órákig:

" be kellett mennem alkatrészt venni, és azt egyből be is építettem a gépbe, utána még elmentem a kertészeti áruházba, de amit venni akartam elfogyott, elmentem a permetszert is megvenni, de addigra éppen bezárt a bolt..."

" elmentem a haveromhoz, de éppen sok munkája volt és meg kellett várni, amíg végez..."

Pénz kérdés:

Külön kassza van. A rezsit ő fizeti, a kaját és a gyerek dolgait felesben fizetjük. Amíg volt munkája rengeteget keresett, a számláján sok pénz van, de azt nem tudom mennyi. Mielőtt megkérdeznétek, azért van külön kassza, mert ő hajlamos megvenni olyasmit is, amit én nem engednék, én meg olyasmit, amit ő nem engedne.

Nekem nem tetszik, mikor 400.000 Ft-ot költ tv-re meg állványra, ő meg dünnyögött, hogy minek veszek a húgomnak ruhát (2000 Ft volt), mikor van neki anyja, vegyen az. Ezzel nincs is baj, mert így legalább nem veszünk össze a pénz miatt.

2012. aug. 15. 16:02
 24/62 A kérdező kommentje:

Ja, és a szex:

Ha rámászok, akkor 2 hetente, ha nem akkor 2-3 havonta. De volt olyan is, amikor kimaradt 1,5 év.

1,5 ÉV !!!!

Amúgy tény, hogy szülés óta kissé szarul nézek ki, de a gyerek és a házimunka mellet semmire sincs időm. Ha tornáznék, akkor nem lenne vasalt ing, vagy főtt étel.

2012. aug. 15. 16:07
 25/62 anonim ***** válasza:
93%
pénzt hoz ilyenkor haza?
2012. aug. 15. 16:08
 26/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert nem túrkálok a zsebében.
2012. aug. 15. 16:10
 27/62 anonim ***** válasza:
83%

hány gyerek van? bocs de a torna max fél óra,meg a piperészkedés is..

szóval egyikőtök se törődik a másikkal. akkor mit vártok? otthon várja egy lestrapált feleség,munkája nincs,szexhez nincs kedve,neked meg tele a cipőd.. és láthatóan évelk óta gond van. ha meg is csalk az a folyamat vége,nem tudom itt már lehet-e/érdemes-e tenni valamit..

2012. aug. 15. 16:10
 28/62 anonim ***** válasza:
79%
nem megbántani akartalak ám!-utolsó
2012. aug. 15. 16:11
 29/62 anonim ***** válasza:
93%
Állandóan van mit javítani??meg úgy hirtelen elmegy otthonról,ha haza értek? Üljetek le, és beszéljétek meg a dolgot,mert ennek jó vége nem lesz.
2012. aug. 15. 16:13
 30/62 anonim ***** válasza:
93%
volt olyan hogy kimaradt masfel ev....huu hat nalatok akkor nem most kezdodtek a gondok. en eloszor is leulnek vele beszelni hogy mi a helyzet hogy te hogy erzel es ezen valtoztatni kell. egy kapcsolat ket emberen mulik. ha nem hajlando valtoztatni akkor meg at kell gondolni hogy erdemes e haverkent egyutt elni.
2012. aug. 15. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!