Zavarna ha a férjednek már lenne egy-egy gyereke egy-egy anyától?
Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet, elfogadtam, csak véleményeket várok. Mindkét gyereke becsúszott gyerek, az elsőnél 17 éves volt, a másodiknál egy nagyon rossz kapcsolatot próbált meg az akkori barátnője így megmenteni. És hozzá kell tenni, vállalta a felelősséget, pénzen túl is sokat foglalkozik velük. A kisebbik a hónap felét velünk tölti. Illetve a férjem vágyik arra, hogy olyan gyermeke is legyen akit tervezett, akart, várt, igazi családja legyen. Én úgy gondolom, hogy ő elég peches volt, de mint ember igazán jó, ezért nem mondanám azt, hogy nekünk ne legyen. Ti vállalnátok gyerekeket így?2012. júl. 16. 10:42
1/17 anonim válasza:
Zavarna, de elfogadnám. Bár nem nagyon értem ezeket a nőket sem, de a férjed sem. Mert oké, hogy 17évesen még nem volt e téren tapasztalata, de később sem?...na mindegy. Amúgy meg, ha szeretitek egymást, akkor vállaljatok babát bnyugodtan :)
2/17 anonim válasza:
Ez egy érdekes helyzet, de nagyon jó apa lehet, mivel vállalta a gyerekeket, foglalkozik velük a körülmények ellenére is. Sajnos nem minden szülőre jellemző ez... Szerintem ha néhány éve együtt vagytok már, és te is szeretnéd, vágjatok bele a babaprojektbe! Sok sikert!:)
3/17 anonim válasza:
Zavarna. Amíg nem szültem addig azt gondoltam, hogy simán eltudnám fogadni más gyerekét és sajátomként tudnám szeretni, de mióta megszületett a saját lányom akkor jöttem rá, hogy nem tudná más gyerekét nevelni.
4/17 anonim válasza:
Az ilyen helyzetekben mindig ott van a bökkenő, hogy egyszer-egyszer megint félreléphet a volt barátnővel...Én nem fogadnám el. Esetleg ha özvegy lenne és lenne gyereke, de így semmiképp sem.
5/17 anonim válasza:
Igen,engem is zavarna.Nem hiszem,hogy kezdenék komoly kapcsolatot vele,és nem azért mert rossz embernek tartanám,de nem szeretném ha páromnak már lenne gyereke mástól.
6/17 anonim válasza:
Ha szeretem, akkor elfogadnám. Saját gyermeket is vállalnék mindenképp. De felkészülnék minden problémás helyzetre, mert a párod két asszonnyal és két gyermekkel már örökre össze van kapcsolva. És az élet hozhat olyan dolgokat, amelyek mérgezik majd a ti életeteket is: irigység, féltékenység, anyagi okok. Sok függ a másik két nő mentalitásától is. Ha a párod megtanulta, mi a felelősség, akkor ezeken a problémákon át lehet lépni, de csak okosan, és nagy empátiával.És nem árt a jó anyagi körülmény sem. A gyerekek nem tehetnek semmiről, főleg őket kell nézni és támogatni.
7/17 anonim válasza:
Úgy látom a megnyilvánulásokat, hogy azokat a véleményeket övezi szimpátia, melyek elítélik a párodat, nem szánnának neki esélyt egy meggondoltabb életre. Aki hibázott, az bűnhődjön! Élete végéig. Én viszont hiszek abban, hogy az élet edzi az embert, s formálja. Saját gyermekről semmi esetre ne mondj le, csak azért, mert a párodnak van már kettő!Ez óriási áldozat volna részedről. Nekem van egy ismerősöm: összeállt egy nővel, akinek már volt egy gyereke. Lett egy közös is, aztán szétváltak. A férfinak van egy fiatal élettársa, s a férfi hallani sem akar arról, hogy ezzel is legyen egy közös gyermeke. A nő 26 éves. Pátyolgatja ugyan kényszerből más nő gyermekeit, savanyú arccal eltűri, hogy a párja pénzzel segíti mindkét gyermeket, de a legnagyobb áldozatot ő hozza. Én ezt nem vállalnám. Örülj, hogy nálatok akar a párod közös gyermeket! De hogy lesz-e problémátok a jövőben a 3 gyermek miatt, arra sajnos lehet számítani.De én nem mondanék le arról, hogy szüljek annak az embernek, akit egyébként szeretek, s ő is szeret engem.Ha viszont kikötné, hogy nem, akkor lelépnék. De nálad nem erről van szó - szerencsére.
8/17 anonim válasza:
Engem zavarna, ha egy helyről lenne még ok, de már 2 helyről van. Nem tudom be mernék e vállalni neki. 17 évesen tényleg még lehetett meggondolatlan, de pont emiatt a másodiknál már észnél kellett volna lenni.
9/17 anonim válasza:
A férjem teherbe ejtett egy lányt 17 évesen. Elvetették. 3 évvel később ismét "ügyesek voltak", úgyhogy esküvő, majd 10 év múlva zajos válás.
De a gyerekével foglalkozik, jó apa.
Engem nem zavar, a sajátunkkal is ugyanúgy foglalkozik.
Hogy fiatal volt és hülye? Igen, de azóta eltelt már jónéhány év.
10/17 anonim válasza:
Igen, zavarna, de megpróbálnám elfogadni, és a helyetekben mindenképpen bevállalnám még a közös gyereket! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!