Van olyan, akinek nem lett gyereke mert nem akart, de megbánta?
Szia! Én 28 éves vagyok, és soha nem akarok gyereket. Viszont veled ellentétben meg sem fordul a fejemben, hogy ezt valaha megbánhatnám, mert egyszerűen egyetlen momentuma sincs a gyerekvállalásnak, ami számomra pozitív lenne, így nem is értem, hogy mit bánhatnék meg. Szerintem ha bizonytalankodsz, akkor ne dönts most véglegesen, egyébként is ráérsz még, nem vagy 100 éves. Viszont ebben nem másnak a véleményére kellene hallgatnod, hanem neked magadnak kellene tudnod, hogy mit is szeretnél.
Nemigen fogod megtudni, hogy hány ember bánta meg, hogy nem szült, de szerintem kb. 10000-szer több olyan ember van, aki azt bánta meg, hogy szült, csak sosem fogják beismerni még maguknak sem.
4-ik válaszoló szerintem hülyeséget mondasz! Talán anyukád megbánta, hogy megszült? Mert akkor érteném a keserűségedet!
Kérdező, ezt nem lehet elmagyarázni, ha valaki nem vágyik kisbabára, nincs benne anyai ösztön akkor nincs és kész, az ne vállaljon gyereket! Jobban becsülöm az ilyet, mint az idegbeteg hisztis pi..ákat, akik végignyafogják az anyaságot!
Az sem igaz,hogy a gyereknevelés a legfantasztikusabb dolog a világon,még ha nagy öröm is. Csak ma ezt szokták hangoztatni. Ezért vállalnak ma sokan felelőtlenül gyereket.
Csak az vállaljon gyereket,aki tudomásul veszi,hogy sok gond is jár vele. Amíg pici,öröm nézni,ahogy fejlődik,okosodik,de kamaszkortól már inkább a gondok kerülnek túlsúlyba.
Hogy megbánod-e?
A szomszéd néni 85 éves,egyedül él. 3 gyereket nevelt fel,iskoláztatta őket. Ma mindegyik külföldön él,csak néha látogatják a mamát. Ő vajon megbánta-e?
Vagy az az anyuka,aki párkérdéssel előbb írta,hogy a lánya idegileg teljesen tönkretesz. Ő biztosan megbánta,hogy szült gyereket.
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!