Van köztetek olyan, aki megbánta, hogy gyereke lett?
Együttérzek veled és nem foglak leoltani, ha leszek pontozva akkor se:)
Én is ugyanígy éreztem az első babámnál (bár ős spontán lett). A fáradtság, a hihetetlen felelősség, a tehetetlenség sokszor amikor sír de nem tudod csillapítani, küzdés a tejjel, az új szituval hogy onnantól egy nyugodtan magányos perced nem lesz mert ha más nem a gondolataidban folyton a gyerek fog járni...nehéz élmények és meg kell őket emészteni!!!
Adj egy kis időt magadnak!!
Nekem amikor a fiam 3-4 hós lett, egyre jobb és jobb lett a helyzet! Nem sírt annyit, a hasfájása is elmúlt, kinyílt neki a világ én pedig megszoktam ezt az édes rabszolgaságot:) Ami azóta is tart és tartani fog amíg csak élek:)
Kitartás, még nagyon az elején vagytok, fáradt vagy és kimerült!!! Ez sokakkal így van ám csak nem hangoztatják!!
Szia!
Van egy olyan állapot, hogy korai kötődés zavara. Ez sok esetben rendeződik magától, de előfordulhat, hogy tartósan megmarad, ami pedig a későbbi kapcsolatotokra is hatással lehet, sőt a gyerek érzelmi fejlődésére is. Nem tehetsz arról, hogy így alakult. Valószínűleg az okozza, hogy túlzottan vágytál az anyaságra, és nehezen tudod a rózsaszínű álmot felcserélni a valóságra.
Keress fel egy olyan pszichológust, aki foglalkozik ilyen esetekkel, és meglátod, minden rendbe fog jönni. Nem attól vagy alapból jó anya, hogy magadtól megy minden, hanem attól, ha mindent megteszel, hogy megoldódjon ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!