Őszinte vagy? Van köztetek olyan aki a Fideszre szavazott és megbánta? Milyen típusú pártot látnátok szívesen kormányon?
Köszönöm mindenkinek! Nem is számítottam rá,hogy lesz egyáltalán válasz.
Én nem szavaztam,nekem egyik párt sem szimpatikus.Sajnos már mind volt kormányon és egyik sem tudott mutatni semmi fejlődést.
Sokat lehetne tanulni a nyugattól,főleg nekünk hétköznapi embereknek.A politikus,meg mindenhol egyforma.Sajnos.
Én egy kicsit, az oktatási törvény miatt, mert akkora baromságot mint az még nem láttam, és ott sajnos nem korrupcióról vagy ilyesmiről van szó, csak szakmai hozzá nem értésről, ami elég szomorú.
De annak örülök, hogy nem az LMPre szavaztam, mert azok semmi értelmeset nem csinálnak, de még csak nem is mondanak.
A Jobbik egy egész picit visszavenne a radikalizmusából, akkor egy álom párt lenne. Ők képviselik ugyanis a szabad magyar eszmét, a sovinizmust ami mindne országnak kell, csak nálunk elnyomták évszázadokig. Mint mondtam vissza kéne venniük, de egy kis egészséges nacionalizmus a Fidesznek se ártana már. Most mielőtt beszólna bárki, nézzen utána mit is jelent tágabb fogalomban a nacializmus, sovinizmus, és mi a helyzet pl. Franciaországban etéren.
Szóval bánom is meg nemis, igazából alternatíva nincs, de már láthatjátok, hogy tökmindegy mit csinál Orbán, akármilyen 2/3ad van, úgyis az EU nagykutyák szabják meg minden lépésünket, csak azért, hogy spekulálhassanak a Ft-ra meg a magyar tőkét lenyúlhassák. Őket meg úgyse mi választjuk meg.
"...meg a magyar tőkét lenyúlhassák. "
A lengyel, cseh vagy román tőkét miért nem akarják lenyúlni ezek az elvetemült gonoszok? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!