Van itt, aki megbánta azt, ahogyan elnevezte a gyerekét? És, ha igen akkor mi volt az a név?
Nagyon nehezen találtunk olyan nevet, ami mindegyikőnknek tetszett. Aztán meglett a név, de én úgy éreztem, nem az igazi, mégis mikor megszületett a lányom, azt a nevet kapta.
Aztán ahogy nődögél, rájöttem, hogy jobb neve nem is lehetne, de az elején azért bántam, hogy apa neve győzött.
Én valami különlegeset szerettem volna, valami bűbájost.
Réka lett. Izgága, mozgékony, kis dumagép. Csupa kacaj, csupa rosszaság. :)
Nemrég itt a GYIK-n írt ki egy anyuka egy kérdést, hogy mi lenne ha megváltoztatná a gyereke nevét. Elnevezték valahogy, de sosem úgy szólították, mert nem érezték hogy rá illene a név. Aztán később ugrott be az anyukának a ráillő név, és most valószínű át is anyakönyveztetik.
A nevét direkt nem írta le.
Valami ilyesmi volt a történet, de talán az anyuka jelentkezik itt és leírja.
A Papp Rékával mi a baj?
Jobb, mint Bugyi Béla, stb... Vagy Papp Rita.
A gyerekek BÁRMILYEN nevet tudnak csúfolni. Egyébként ált. simán Rékának fogják hívni, nem Papp Rékának.
szerintem nincs semmi baj a Papp Rékával
sokat filóztam miért írod, de gondolom a paprika miatt nem?
de igazából bármelyik nevet lehet csúfolni egy kis kreativitással
Én attól féltem a legjobban, hogy majd mindenki Békának fogja hívni a lányom.
Rajtam kívül persze senki nem hívja így. :D
Ő a Réku-Béku, Brekike meg ilyenek. De csak nekem, és ha senki nem hallja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!