Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki megbánta, hogy megszülte a gyerekét?

Figyelt kérdés
Miért?
2011. máj. 18. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Én el se tudnám képzelni. Terhesen (23 évesen) voltak kétségeim, hogy elég érett vagyok-e már az anyaságra (pedig akartuk a babát), de miután már az embernek a kezében van a saját kicsi babája, képtelenség megbánni, hogy megszülte :)
2011. máj. 18. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nemrég volt egy ilyen kérdés, kb. 40 válasz érkezett rá, és csak 1 valaki volt, aki bizonytalan volt hogy megbánta-e vagy nem. A többiek nem bánták meg. Én úgy gondolom, hogy az nagyon nem "normális állapot" ha valaki megbánja hogy megszülte a gyerekét.... Persze olyan nőt ismerek, aki most kb. 70 éves, a fia 40, és egy alkoholista, ő nem is titkolja, hogy megbánta...
2011. máj. 18. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Ismerek egy anyukát, 2 kislánya van (6,5 és 3,5 évesek), ő nyiltan kimondja, hogy a nagyobbikat nem szereti, csak a kisebbiket. Azt mondja, hogy csecsemőként túl sok gond volt a nagyobbik lányával, ezért megutálta!!! Nem is igen neveli ő, tök sokat van a nagymamánál.

Szerintem meg egyszerűen a nő idióta, nem bír két gyerekkel, mert fontosabb neki az aerobic, meg az, hogy tökéletes legyen a haja, illetve a vásárogatás.

2011. máj. 18. 14:31
 4/10 kisnita ***** válasza:

úúh 3. de durva amiket írsz! :S Nem is baj ha a nagymama neveli azt a gyereket nem az anyja...

Kérdezőnek: Nem bántam meg, hogy nem hagytam elvetetni a babám annak ellenére sem, hogy néhány orvos javasolta az abortuszt. Egészséges, gyönyörű kisfiam van akit a világon mindennél jobban szeretek!

Egy normális nő fejében szerintem csak abban az esetben fordul meg az a gondolat, hogy megbánta, hogy megszülte a gyerekét ha a baba betegen született és soha nem élhet teljes életet, de szerintem a többség akkor sem bánja meg vagy ha a szíve mélyén úgy is érzi valószínű nem nyilvánítja ezt ki főleg nem úgy, hogy ezt a gyerek is észrevegye.

Mint mondtam neked tökéletesen egészséges a kisfiam, de egyébként sem lenne mit megbánnom mert csuda édes gyerek, az akaratosságával meg az önfejűségével együtt imádom és soha nem gondoltam azt, hogy bánom, hogy vállaltam.

2011. máj. 18. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, és mindig is így fogok érezni!
2011. máj. 18. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a koleganom adta orokbe 4 evesen a kisfiat. Egyszeruen azt mondta, hogy nem alakultak ki benne az anyai erzesek. Ha jol tudom mar 14 eves a kisfia es azota sem szuletett tobb gyereke. Nem banja, neki nem is kell. Nyilt orokbefogadas volt, tud is a fiarol es a fia is tudja, hogy o a biologiai anyja. En nem vetem meg ezert. Meg mindig jobb, hogy orokbe adta minthogy a kukaba dobja vagy barmi orultseget csinaljon vele (sajnos vannak durva tortenetek). De eli normalisan az eletet es azt mondta nem banta meg. Ugyhogy van ilyen.
2011. máj. 18. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
17:34-es vagyok. Bocsi elirtam 4 honaposan adta orokbe a kisfiut.
2011. máj. 18. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Beledöglöttem volna, ha örökbe kellett volna adnom a 4 hónapos gyerekemet... :((( De persze, a "kukánál" még mindig jobb :(( Szomorú vagyok, ha ilyesmit olvasok :(
2011. máj. 18. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát szörnyű, hogy vannak ilyen anyák, ha lehet anyának nevezni az ilyent.De tényleg még mindig jobban járt a gyerek egy szerető örökbefogadó szülővel, mintha egy életen át az őt nem szerető igazi anyjával él.Hogy nem lehet szeretni az embernek a saját gyermekét?Ez nekem felfoghatatlan, és szívszorító!
2011. máj. 19. 08:33
 10/10 anonim ***** válasza:
még a legnehezebb pillanatban sem, mikor már a sírógörcs kerülgetett...ma már 2,5 éves nagyfiú, de az eslő 3 hónapot szó szerint végigsírta, éjjel-nappal sírt és sosem aludt, meg én se. akkor azt hittem beleroppanok, de most azt mondom, 1000-szert végigcsinálnám, csak ő legyen nekem. most minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kistesója legyen, februárban elment a babánk 6 hetesen, most megint 5 hetes vagyok, állandóan rettegek nehogy baj legyen, képtelen vagyok felfogni, hogy van olyan, aki erre a kérdésre igennel válaszol.
2011. máj. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!