Van itt olyan anyuka, aki megbánta, hogy megszülte a gyerekét?
Ismerek egy anyukát, 2 kislánya van (6,5 és 3,5 évesek), ő nyiltan kimondja, hogy a nagyobbikat nem szereti, csak a kisebbiket. Azt mondja, hogy csecsemőként túl sok gond volt a nagyobbik lányával, ezért megutálta!!! Nem is igen neveli ő, tök sokat van a nagymamánál.
Szerintem meg egyszerűen a nő idióta, nem bír két gyerekkel, mert fontosabb neki az aerobic, meg az, hogy tökéletes legyen a haja, illetve a vásárogatás.
úúh 3. de durva amiket írsz! :S Nem is baj ha a nagymama neveli azt a gyereket nem az anyja...
Kérdezőnek: Nem bántam meg, hogy nem hagytam elvetetni a babám annak ellenére sem, hogy néhány orvos javasolta az abortuszt. Egészséges, gyönyörű kisfiam van akit a világon mindennél jobban szeretek!
Egy normális nő fejében szerintem csak abban az esetben fordul meg az a gondolat, hogy megbánta, hogy megszülte a gyerekét ha a baba betegen született és soha nem élhet teljes életet, de szerintem a többség akkor sem bánja meg vagy ha a szíve mélyén úgy is érzi valószínű nem nyilvánítja ezt ki főleg nem úgy, hogy ezt a gyerek is észrevegye.
Mint mondtam neked tökéletesen egészséges a kisfiam, de egyébként sem lenne mit megbánnom mert csuda édes gyerek, az akaratosságával meg az önfejűségével együtt imádom és soha nem gondoltam azt, hogy bánom, hogy vállaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!