Más is nehezen tudja lekötni a 3 év körüli gyerekét mióta megszülte a kistesót?
Sajnos pont ez van nálam is, nekem két lányom van. A nagyobb 3,5 éves, a kisebb 10 hónapos.
Amióta megvan a pici, nekem is alig van időm a nagyobbal játszani:-( Úgy összesűrűsödik minden, a háztartás, vásárlás, kert....pont ezen gondolkodtam én is a napokban, hogy változtatnom kell. Neked mennyi idős a kisebbik babád?
Nem tudod mondjuk úgy megoldani, hogy a párod amikor ráér, akkor vigyáz rá pár órát, és addig te kettesben elmész a fiaddal sétálni vagy a játszira? vagy csak a szobában elhúzódva, ahol csak ti ketten vagytok, és csak rá tudsz figyelni?
Én most ezeket fogom megpróbálni, holnap délelőtt kettesben bemegyünk a lányommal Pestre, kicsit csavargunk, játszótérre megyünk, és hazajövünk.
Még amit próbálok, hogy napközben amikor alszanak, akkor megpróbálom megcsinálni a fontosabb házimunkát, hogy amikor ébren vannak tudjak mindkettővel foglalkozni.
Nem egyszerű az biztos, sőt néha nagyon is fárasztó:-)de össze kell hangolódnunk, és időt kell szánnunk rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!