Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett a kérdező lányával?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett a kérdező lányával? Megszülte-e a gyereket, avagy abortusz lett belőle? (bőven lent)

Figyelt kérdés

"A lányom 14 éves lesz és terhes, most ilyenkor mit tegyek?

mit tegyek? a lányom még nincs 14 éves és terhes lett,persze azóta már szétmentek a fiúval...˛nem tudtam megtanítani a lányomnak a felelőtlen sex ártalmait,de nem gondoltam h ien korán elkezdi.segítsetek kérlek mit tegyek?! tudom h rossz anya vagyok mert sokat dolgozok és sokat megengedek a lányomnak de rendebe akarom hozni a dolgokat csak legyünk valah túl ezen a babás dolgon

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-02-24 00:37"

Ez a kérdés elég régi.De én kíváncsi lennék arra,hogy mi történt.Meg lehet-e még ezt tudni?A kérdésfeltevő tud majd e-mailbe választ adni nekem,vagy egyáltalán ne is irjak neki?

2009. nov. 21. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
írj oda a kérdéshez komentet:) ha egy hét után nem válaszol szerintem nyugodtan írj neki egy privit!:)
2009. nov. 21. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha jól tudom törölve lett már a kérdés.
2009. nov. 21. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

Rosszul tudod. Vagy mit hittél, a kérdező szó szerint megjegyezte a kérdést vagy mi?

2009. nov. 21. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Kedves 1. válaszoló:privit nem tudok neki írni,mivel nincs ott a kérdés alatt,hogy "Privát e-mail a kérdés kiírójának" felirat..és írtam kommentet^^

2.válaszoló:nem lett törölve a kérdés.^^

3.válaszoló:kösz a linket

2009. nov. 21. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
most így beleolvasgattam, és ott azt írták, hogy elvetették, de remélem hogy majd válaszolnak neked :)
2009. nov. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!