Van olyan anyuka, akinek egy vizsgálat után azt mondták, hogy a baba valamilyen születési rendellenességgel, betegséggel jön a világra, s abortusz javasoltak neki? De megtagadta, és megszülte a gyermekét?
Sajnos én rosszabb esetet tudok :(
Nővérem barátnője terhes volt, és utólag mondták neki, hogy olyan injekciót adtak be neki (akkor vmi vitamininjekciónak mondták), ami megölte a babát, mert Dawn-kóros lett volna a pici...
Szerencsére túl jutott rajta, és most van egy egészséges babájuk, több mint féléves, de nem csodálom, hogy nem mert elmenni vizsgálatokra.
Így már én is félek a vizsgálatoktól...
Nem ijesztgetni akarok, de nagyon nézzétek meg, hogy milyen orvoshoz mentek, és mit ír fel...
Miért ebbe a témakörbe raktad fel ezt a kérdést? Talán a Terhesség témakörben többen tudnának rá válaszolni, mert vannak olyanok (néha én is) akik csak egy-két témakörben válaszolgatnak.
Én már hallottam ilyenről, de már régen. Vannak csodák, az orvosok meg nem istenek, ők is tévedhetnek.
Utólag már rájöttem, hogy rossz helyre tettem a kérdést. Nem figyeltem eléggé.
Az utolsó hozzászólónak: részben igazad van, de nem lehetek gyilkos. Én így gondolom. De szíve joga mindenkinek saját maga döntetni. Tudom, hogy nagyon nehéz egy ilyen születésű ember élete, és a szüleié is. De a hívő lelkemmel meg vagyok róla győződve, hogy nem tehetem.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!