Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbanta valamelyikotok, hogy...

Megbanta valamelyikotok, hogy szult?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 03:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Megkockáztatom, hogy írok, tudom, hogy sokan elítélnek majd ezért, de le kell írnom a történetem röviden. Lányom ma 19 elmúlt. Egyéves volt, mikor elváltam az apjától, mert megütötte a pici lányt a szemem előtt. Fél évvel később megismertem a mostani párom és vele együtt felneveltem a lányom. Szerettük, odafigyeltem rá, nem vállaltam 8 órás munkát inkább 4-et, 6-ot, hogy vele tudjak lenni, az óvodából ebéd után hazahoztam, hogy ne kínlódjon benn, mert nemigen aludt odabenn. Az iskolában jó tanuló volt, együtt tanultunk, foglalkoztam, játszottam vele. Voltak itt is nehézségek, nem tagadom, de hol nincs?

Gimnáziumba ment tanulni és kollégiumi elhelyezést kapott,mert itthon egyszobásban laktunk és nagyon kicsi volt a helyünk, ráadásul az öccse is 5 évvel fiatalabb volt nála.

A saját apja nem tartotta a kapcsolatot vele, sosem kereste, ezt nem tiltottam neki, tehát látogathatta volna, de nem élt ezzel a jogával.

17 volta lány, mikor a neten megkereste az apját kíváncsiságból, össze is jöttek. Ebben az évben meg is bukott két tárgyból az addig jó tanuló gyerekem, majd úgy döntött, odaköltözik az apjához, azóta kerül engem, nem hív, ha én hívtam vagy meglátogattam azt a flegma stílust nem felejtem, amit kaptam!

Az a lényeg, hogy beadták a gyerektartás pert ellenem, mondanom sem kell horribilis összegeket akarnak leakasztani. A fiamat annyira befolyásolták, ellenem uszították /ő ma 14 éves/ hogy ő ma a nagyanyjánál lakik.

Imádtam,. szerettem mindkettőt, az életem voltak, sokat áldoztam magamból rájuk, ezt nyugodtan mondhatom.

De a hálátlanságukat sem tudom feledni, a mai napig nem alszom, pszichiátriai kezelés alatt állok, mert nem tudom feldolgozni a történteket.

Igen, megbántam, hogy szültem.

2011. aug. 4. 05:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt!

Azon már többször gondolkodtam,hogy mi lett volna ha inkább 1 vagy 2 évvel később érkezikk az első gyerkőc, de maga tény hogy van így van jól. Sőt,már úton a második.

2011. aug. 4. 06:11
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Egyedül maradtam egy tervezett gyerekkel, az apja nem volt kíváncsi rá egy percre sem. Imádom a gyerekem, ő az életem, de nem kapok munkát egyedülálló anyaként, napról napra élünk a szülőknél, ahol egyre rosszabb a helyzet. A kilátástalanság, a nagyszülőkkel való állandó veszekedés szépen megalapozott egy időről időre jelentkező egyre súlyosabb depressziót. Ha újra kezdhetném, nem lenne gyerekem.
2011. aug. 4. 06:17
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de offolni fogok!

Kedves Első!

Kívánom nekem, hogy visszataláljanak hozzád a gyerekeid, és újra örülni tudj annak, hogy világra hoztad Őket! Talán nem lehetetlen, hogy megjöjjön az eszük, és megint egy család legyetek. Én nagyon szurkolok neked!

2011. aug. 4. 06:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem=neked
2011. aug. 4. 06:45
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon köszönöm neked, kedves utolsó!!
2011. aug. 4. 06:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg,hogy szültem. Én is egyedül maradtam a fiam apjával. Fél éves volt amikor megismerkedtem a férjemmel,most várjuk a közös babánkat!
2011. aug. 4. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves első! Hülye korban vannak a gyerkőceid, én ugyanezt csináltam anyámmal 15-17 éves koromban. Apámhoz akartam költözni, aki soha ránk sem sz@rt. 18 körül aztán "megtértem", és azóta isteni viszonyom van anyával. Most 37 vagyok. Meglátod, minden rendbe jön. Ezt tudd, ne keseregj, foglald el magad addig valamivel, ők pedig hagy próbálgassák magukat.
2011. aug. 4. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy pillanatig sem bántam meg, pedig nem fenékig tejföl az életem :( A kisfiam 2 éves múlott nemrég. Tavaly nyáron a férjem összeszedett egy nőt, rögtön válni akart, összeköltözni az új szerelmével, sőt hogy engem minél jobban bántson azzal fenyegetőzött, hogy a kisfiunkat is elveszi tőlem. Nem telt bele sok idő, és az új szerelmének nem kellett már. Rájött a liba, hogy nem aranybánya ez a pali. Így hasoncsúszva visszakullogott hozzánk a férjem, és azóta is együtt neveljük a kisfiunkat, sőt heteken belül megszületik a második kisfiunk is. Akkor a gyermek érdekeit néztem, hogy családban nöljön fel, a saját lelkivilágommal nem foglalkoztam, mikor visszaengedtem a férjemet. De, ha visszacsinálhatnám, akkor válnék. Nincs olyan pillanat, hogy ne jutna eszembe a hűtlensége, hogy elhagyott volna minket, ha a barátnője nem táncol vissza.
2011. aug. 4. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, mert a lányom az életem, DE később kellett volna még. 23 évesen estem teherbe, valakinek akkor már két gyermeke is van akár, de még én akkor túl fiatalnak éreztem magam hozzá. Eszembe sem jutott, hogy esetleg elvetessem, viszont akkor úgy éreztem, hogy itt vége a szabadságnak. A párommal előtte koncertekre jártunk, elmentünk ide-oda, tényleg imádtuk azt a féle szabadságot. Most már ez lehetetlen, mert a nagyszülőkre nem tudom bízni a lányom(egyik vidéken messze, másik megbízhatatlan), így a párom szinte folyton dolgozik, én meg minden percem a majd 3 éves lányommal töltöm. Még most is értetlennek érzem magam a gyermekneveléshez, sok mindent szerintem nem is úgy tettem, ahogy egy igazi anyáénak a nevelésben kellett volna, de örülök és imádom a lányom, hogy van nekünk, ám nagyon hiányzik a régi életem..
2011. aug. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!