Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki megbánta utólag hogy...

Van aki megbánta utólag hogy az a babája neve ami?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En kicsit.

Nem azert, mert mar nem tetszik, hanem azert, mert kulfoldon elunk es nem tudjak kimondani a nevet.

A kovetkezo babanknak olyan nevet valasztunk amit otthon es itt is ismert (Anna, David, Lili, Daniel stb).

2010. dec. 11. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Te meg bantad?
2010. dec. 11. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Én csak az egyiket. Két keresztneve van, és az apja ragaszkodott az egyikhez, de sose hívjuk így, és elég hosszú így a neve. Mondjuk nem is szoktam kiírni a teljes nevét, csak hivatalos iratokban, de ott eléggé sokat kell így körmölni.
2010. dec. 11. 19:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nem bántam meg dehogyis csak kiváncsi voltam.
2010. dec. 11. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Egy kicsit!Mert miután megszületett ,mindenki azt mondta hogy tucatnév.Mi meg előtte még sosem hallottuk!:(((
2010. dec. 11. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg. Csak nekünk is 2 keresztneve van mindkét gyereknek, és elég hosszú, de csak egyet használunk.

Leírjátok a gyerkőcök nevét?

2010. dec. 11. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Én akkor bántam volna, ha csak második névként kapta volna, ahogy eredetileg terveztük. Levente Attila lett volna, aztán végül csak Attila lett, és már nagyon, de nagyon örülök neki! Annyira ráillik, hogy nem is igaz. :)
2010. dec. 11. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem bánom, illik rá. Csak ezzel olyan szinten ellőttük a favorit nevet, hogy a húgánál félek, hogy nem leszek majd elégedett a választással.
2010. dec. 11. 23:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon bánom: fiúk Botondra szavaztak, mi a lányommal Lázárt szerettünk volna. Végül engedtünk a fiúknak:(
2010. dec. 12. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:
19.26 vagyok.Mira lett!Ami csodát jelent!És ezért adtuk neki,mert nagyon sokat vártunk rá.és már minden reményünk elszállt,mire megtudtuk,hogy mégis úton van!:)
2010. dec. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!