Hová lett az a kérdés, ahol egy nő arról írt, hogy abortusz után megmaradt a babája?
Figyelt kérdés
Eltűnt a listámból.2011. okt. 7. 14:20
2/8 A kérdező kommentje:
Szerinted igazat írt?
2011. okt. 7. 15:02
3/8 anonim válasza:
Nekem sincs meg.Gondoltam,hogy le fogják szedni előbb-utóbb.Szerintem igazat írt persze,sajnos van ilyen...
4/8 besjudit válasza:
a tévében is volt egy ilyen
szerintem borzasztó
5/8 A kérdező kommentje:
Én azért kételkedem, mert végül azt írta, hogy visszament a dokihoz, aki megint csak másnapra rendelte be, ott mondta neki, hogy méhen kívüli a terhessége, aztán tágították és küret.
Nekem az volt ebben a furcsa, hogy méhen kívüli terhességgel nem küldenek haza, hiszen életveszélyes állapot. Nem is tágítanak, hiszen a baba nem a méhben van, így ez hasi műtét.
Amúgy miért hitted, hogy le fogják venni?
2011. okt. 7. 15:53
6/8 anonim válasza:
Mert sokan kérték,hogy írja le a kórház nevét,az meg ugye rossz hírnév keltés,emiatt gondoltam,hogy leszedik.De én lemaradtam útközben,most jó,hogy te leírtad,mert legalább tudom mi lett a vége.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Sajnos? Örüljön inkább az emberfeletti szerencsének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!