Abortusz kérdés! Nagynénémet lekötötték három éve, mikor a harmadik kislányt szülte. Most mégis terhes lett, kb.6 hetes lehet. Kell-e ebben az esetben majd bizottság elé mennie, vagy megcsinálják az abortusz anélkül is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 14:58
1/7 anonim válasza:
Kell, mindig kell, csak így ingyenes lesz neki-ez az egyetlen különbség....
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindent végig kell ugyanugy járnia mintha első gyerek lenne:-(
Védőnő ugyis elmondja majd.
3/7 anonim válasza:
Esetleg elgondolkodhatna, hogy ha elkötötték és ez a gyermek mégis megfogant, akkor ez nem lehet véletlen, nem?
4/7 anonim válasza:
Én is pont arra gondoltam, amire az előttem válaszoló...
5/7 anonim válasza:
Igen, igazuk van az előttem szólóknak! Ez a gyereket meg kell tartani, nem fogja megbánni!
6/7 anonim válasza:
Bocs, hamar elküdtem.
Még azt akartam írni, hogy talán Ő lesz az egyetlen aki majd egy pohár vizet ad neki örgségére, soha nem lehet tudni.
7/7 eszo válasza:
Szia!
nekem is az ugrott be rögtön, hogy aki 3 gyereket szült az hogyan tudná elvetetni a 4.-et?!
nincs rá esély, hogy őt is megtarthassa???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!